Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemålet

Mad og drikke

Måltider

På alle hoteller (dog ikke lejlighedshoteller og uspecificerede rejser) er morgenmaden inkluderet. De mere enkle hoteller serverer oftest en såkaldt lokal/continental morgenmad, dvs. brød, smør, ost, æg, frugt, forskellige slags salater mv samt kaffe eller te. Hotellerne kan ind imellem tage ekstrabetaling for juice og kaffe. 
Halvpension serveres også på nogle hoteller og inkluderer morgenmads- og aftensmadsbuffet, hvis intet andet er angivet på billetten. 

All Inclusive-konceptet

Som regel er det obligatorisk for alle vores gæster at bære hotellets ”All Inclusive-armbånd” under opholdet. Men fælles for alle disse hoteller så serveres alle retter som åben buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Lokalt producerede alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderede fra morgen til aften. Importerede drikkevarer mod betaling. Der tages forbehold for ændringer i ft. beskrivelsen på hjemmesiden, da indholdet kan variere under den igangværende sæson.

Det, der indgår i All Inclusive-konceptet, varierer meget fra hotel til hotel. Og konceptets indhold og omfang skal ses i relation til hotellets standard i øvrigt. Et mellemklassehotel har et forholdsvis enkelt udbud af mad og drikkevarer. I vores beskrivelse af All Inclusive under hver enkelt hotel skriver vi, at drikkevarer serveres i glas. I langt de fleste tilfælde sker serveringen oftest i plasticglas af sikkerhedsmæssige årsager. Indholdet kan variere under den igangværende sæson. 

Lejlighedshoteller, som tilbyder All Inclusive, lukker ofte tekøkkenet (køkkenskab, køleskab, muligheder for madlavning) i de lejligheder, hvor gæsterne har valgt dette koncept. 
All Inclusive slutter som hovedregel kl. 12 på afrejsedagen. 

Medbragt mad og drikke

Ifølge internationale hotelregler er det ikke tilladt at medbringe mad eller drikkevarer (gælder også vand), som er købt uden for hotellet, på hotelværelset. Denne regel gælder dog ikke for gæster, der bor i lejlighed. Og mad og drikkevarer købt udenfor hotellet må ikke medbringes til poolområdet, ligemeget om du bor i hotelværelse eller lejlighed.