Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser: Deturs Julekonkurrence 2018 – vind rabatkode på 300 kr. til Detur.

Konkurrencen er udstedt af:
Detur Danmark Aps
Gothersgade 103, 3.
1123 København K

Fra d. 11/12 til d. 22/12 2019 præsenterer vi hver dag et nyt hotel og tilhørende spørgsmål. Svar rigtig på dagens spørgsmål inden kl. 23:59, og du er med i konkurrencen om én rabatkode á 300 kroner.

Hver dag finder vi 1 vinder på Facebook og 1 vinder på Instagram. Vinderne får direkte besked via kommentarfeltet den i konkurrencen angivet dag, når vi kontakter vinderen ved at kommentere på den kommentar, som har vundet. Henvender vinderen sig ikke til os inden for 3 hverdage efter offentliggørelsen, vil der blive trukket en ny vinder. Præmien bortfalder derved den første vinder. 

Du skal være 18 år og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencen. Ansatte i Detur Group og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Du kan kun deltage én gang via din personlige profil. Detur forbeholder sig retten til at kontrollere disse på vinderen. Forsøg på snyd vil medføre udelukkelse af konkurrencen.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Sådan deltager du: Du deltager ved i kommentarfeltet på enten Facebook eller Instagram at skrive svarene på spørgsmålene, der hører til det præsenterede hotel. Gætter du rigtigt, er du med i konkurrencen om at vinde dagens rabatkode. Kommentaren skal være postet den pågældende dag, hvor konkurrencen er aktiv, inden kl. 23:59. Kommentarer efter sidste frist vil ikke komme i betragtning.

Konkurrencens præmie: Hver dag i konkurrencens forløb findes 1 vinder på både Facebook og Instagram af én rabatkode på 300 kr. til Detur. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og rabatkoden skal benyttes inden den 31.01.2019. Rabatkoden gælder på rejser mellem d. 01.05.2019-31.10.2019. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til andre. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke bruges på Rundrejser, Singlerejser, Golfrejser, Grupperejser, Kun flyrejser og rejser udbudt af vores samarbejdspartnere.

Ved deltagelse i konkurrencen er du indforstået med konkurrencebetingelserne.

Venligst bemærk, at hvis du ønsker at betale din rejse med Forbrugsforeningen og samtidig gøre brug af din rabatkode, skal du gøre følgende:
1) Betal depositum med dit kort fra Forbrugsforeningen 
2) Send en mail med reservationsnummer til info@detur.dk og oplys din rabatkode, hvorefter vi fratrækker rabatten på 300 kr. 
OBS: Du skal derfor ikke indtaste rabatkoden, når du foretager din booking online. Indtaster du rabatkoden, vil Forbrugsforeningen ikke fremgå som betalingsmulighed i vores booking flow.

GOOGLE REMARKETING CODE