Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Job hos Detur

Vi søger rejseledere til vores spændende destinationer 

At arbejde som rejseleder i udlandet er en af de sjoveste udfordringer, som du kan få - og samtidig får du en masse gode minder for livet. Er du social, åben, fleksibel, tålmodig og serviceminded? Så er jobbet som rejseleder måske noget for dig!

Vi søger flere rejseledere til bl.a. Rhodos, Kreta, Egypten, Tyrkiet og De Kanariske Øer. I jobbet skal du være med til at give vores gæster den bedste rejseoplevelse. Du er ansvarlig for at hente gæsterne i lufthavnen, checke dem ind på hoteller, holde informationsmøder, give inspiration til ferien og fungere som effektiv problemløser for de gæster, der måtte have behov for dette.

Vi forestiller os, at du:

• er mindst 21 år gammel – og gerne ældre
• har kørekort
• er uddannet rejseguide eller har en uddannelse inden for turisme
• taler flydende dansk og engelsk. Taler du også tyrkisk, græsk eller andre skandinaviske sprog, er det en fordel
• har tidligere erfaring fra servicebranchen.

Lyder dette spændende og interessant?
Send din ansøgning og CV - på engelsk og med billede - til Endisa Imamovic. Skriv til hende på denne mail: endisa.imamovic@detur.com. Skriv “Rejseleder” i emnefeltet.
Bliver du udvalgt til jobinterview, vil det foregå på engelsk via Skype.

Om Detur Denmark
Detur i Skandinavien startede allerede i år 2000. I Danmark startede vi op i 2011, og vi er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318. Udover Danmark findes Detur også i Norge, Sverige og Finland.