Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Job hos Detur

Er du vores nye kollega, og ønsker du at bo og arbejde i udlandet?

Detur Danmark søger nye rejsekonsulenter til vores call center i Antalya i Tyrkiet.

Er du over 21 år, udadvendt, særdeles serviceminded, en god sælger der forstår at sætte sig i gæstens sted, fleksibel og behersker flydende dansk i tale og skrift samt kan kommunikere overbevisende på engelsk? Så er det dig, vi søger!

Detur tilbyder dig en enestående mulighed for en spændende og udfordrende arbejdsplads i Antalya i et internationalt miljø.
 
Som rejsekonsulent i vores skandinaviske team vil du komme til at besvare telefoner og mails. Du kommer til at varetage en lang række opgaver indenfor salg og kundeservice i forbindelse med salg af charterrejser.
 
Arbejdstiderne er varierende. Du kommer derfor til at arbejde både morgen, aften samt i weekenderne. Antal arbejdstimer er 36 timer pr. uge fordelt på 6 dage om ugen.
 
Der tilbydes fast løn, og vi sørger for arbejdstilladelse.

Er dette noget for dig?
Send din ansøgning og CV pr. mail, og fortæl lidt om dig selv. Ansøgningen skal sendes til kasim.kucukbezci@detur.com senest den 23. marts med emnet "dansk rejsekonsulent". Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Detur Danmark
I Danmark har Detur specialiseret sig i charterrejser bl.a. med feriemål i bla. Tyrkiet, Egypten og Grækenland og på Gran Canaria. Detur Denmark er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden. Udover Danmark har vi også kontorer i Norge, Sverige og Finland.

Vi søger rejseledere til vores spændende destinationer 

At arbejde som rejseleder i udlandet er en af de sjoveste udfordringer, som du kan få - og samtidig får du en masse gode minder for livet. Er du social, åben, fleksibel, tålmodig og serviceminded? Så er jobbet som rejseleder måske noget for dig!

Vi søger flere rejseledere til bl.a. Rhodos, Kreta, Egypten, Tyrkiet og De Kanariske Øer. I jobbet skal du være med til at give vores gæster den bedste rejseoplevelse. Du er ansvarlig for at hente gæsterne i lufthavnen, checke dem ind på hoteller, holde informationsmøder, give inspiration til ferien og fungere som effektiv problemløser for de gæster, der måtte have behov for dette.

Vi forestiller os, at du:

• er mindst 21 år gammel – og gerne ældre
• har kørekort
• er uddannet rejseguide eller har en uddannelse inden for turisme
• taler flydende dansk og engelsk. Taler du også tyrkisk, græsk eller andre skandinaviske sprog, er det en fordel
• har tidligere erfaring fra servicebranchen.

Lyder dette spændende og interessant?
Send din ansøgning og CV - på engelsk og med billede - til Endisa Imamovic. Skriv til hende på denne mail: endisa.imamovic@detur.com. Skriv “Rejseleder” i emnefeltet.
Bliver du udvalgt til jobinterview, vil det foregå på engelsk via Skype.

Om Detur Denmark
Detur i Skandinavien startede allerede i år 2000. I Danmark startede vi op i 2011, og vi er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318. Udover Danmark findes Detur også i Norge, Sverige og Finland.