Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemålet

Insekter og dyr

Insekter og dyr

Myg, myrer, fluer, firben og kakerlakker, m.m. kan forekomme på rejsemål og hotelværelse uanset standard.

Myg er lige så irriterende som alle andre steder, og myggemiddel kan købes på de fleste apoteker og fødevarebutikker. Vi kan til gengæld virkeligt hidse os op over kakerlakker, fordi de er så sjældne gæster på vore breddegrader. Men sydpå er de ikke noget særligt - og harmløse er de i hvert fald. De dukker op på selv de pæneste hoteller og kan ikke tages som udtryk for speciel dårlig hygiejne. Kontakt hotellets reception, rengøringspersonale eller Deturs guider, så hjælper de med insektmiddel mod disse. Lad ikke mad stå fremme, når I forlader værelset.

Hjemløse dyr i gaderne som hunde og katte og høns bør ikke klappes/røres. Hvis du bliver bidt eller revet, så kontakt altid læge.

Skrigende æsler og haner, som galer tidligt om morgenen, kan også forekommer, da nogle af vores hoteller kan ligge tæt på landbeboelser.

Det er meget almindeligt med herreløse katte, hunde og høns. Hvis du bor i stueplan og ikke ønsker uventet besøg, skal du huske at lukke døre og vinduer, når du forlader værelset.