Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemålet

Indkvartering på hotellet/lejligheden

Hotelværelse

Et hotelværelse er sædvanligvis tiltænkt to personer i standardværelse. Et standardværelse skal forstås som et værelse, der deles af 2 voksne. Hvis flere end to personer er reserverede i et standardværelse, bliver de øvrige personer anbragt i ekstrasenge, også selv om dette ikke er specificeret på billetten. I nogle tilfælde gives der en ekstrasengsrabat. Rabatten vil da fremgå på billetten. I de værelser hvor der er mulighed for at sætte en ekstraseng op, skal man regne med, at det bliver trængt. Hotellerne benytter nogle gange andre betegnelser for værelser og lejligheder, end vi gør.

Enkeltværelse
Enkeltværelser er som regel dobbeltværelser, der kun benyttes af én person. Deciderede enkeltværelser kan dog forekomme på nogle hoteller. De er sædvanligvis lidt mindre og ikke udstyret som dobbeltværelser.

Dobbeltværelse
Et dobbeltværelse eller standardværelse skal forstås som et værelse, der deles af 2 personer. De fleste rummelige dobbeltværelser har også plads til ekstra opredning.

Ekstra seng
En ekstra seng optager en del plads på værelset. Derfor skal man regne med, at der i nogle værelser/lejligheder kan blive lidt trængt. Ekstrasenge er ofte mindre end normale senge. Det kan være en sammenklappelig seng, rejseseng, sovesofa eller en lænestol, der om natten foldes ud til en seng. Det er forskelligt fra hotel til hotel. Nogle hoteller giver en ekstrasengsrabat. Rabatten vil automatisk blive trukket fra prisen hvis dette gør sig gældende.

Tremmeseng
På de fleste hoteller er det muligt at låne eller leje en tremmeseng. Leje af en tremmeseng afregnes direkte ved hotellet. Tremmesenge noteres i reservationen som et ønske og kan derfor ikke garanteres eller bekræftes.

Lejlighed

Lejlighederne er ikke lige så veludstyrede, som vi er vant til herhjemme. Køkkenet er meget enkelt indrettet. Det mangler ofte en ovn og har kun to kogeplader. Oftest findes kun en tynd stegepande, to kasseroller, glas og porcelæn alt efter antallet af normale senge i lejligheden. Møblementet er baseret på antallet af normale senge i lejligheden. Hotellerne bruger nogle gange andre betegnelser for værelser og lejligheder, end vi gør.

Et-værelseslejligheder 
Er ofte små og består af kombineret soveværelse/dagligstue/tekøkken. 

To-værelseslejligheder
Består sædvanligvis af et soveværelse og kombineret dagligstue/tekøkken, hvor der ofte findes ekstrasenge. 

Tre-værelseslejligheder
Har som regel to separate værelser og kombineret dagligstue/tekøkken, hvor der ind imellem findes ekstrasenge. 

Bemærk, at forbrugsvarer som rengøringsmidler, opvaskebørste, karklud og toiletpapir ikke er inkluderet i rejsens pris. Sengetøj og håndklæder er inkluderet. Der findes som oftest ingen skridsikring eller badeforhæng i badeværelserne. Størrelsen og indretningen af lejlighederne kan variere i det samme lejlighedshotel. 

GOOGLE REMARKETING CODE