Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hvorfor rejse med Detur?

Hvorfor rejse med Detur?

Velkommen hos Detur Denmark.

I Danmark arrangerer Detur charterrejser for solhungrende nordboere til Grækenland, Tyrkiet, De Kanariske Øer og Egypten. Men vi laver også masser af rejser inden for golf og konferencer, arrangerer fodboldlejre for fodboldhold, laver kulturrundrejser og krydstogter i den smukke, tyrkiske skærgård. Og vi arrangerer mange rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley.

Vores samlede erfaring som rejsearrangør er stor, og vi kender derfor vores rejsemål bedre end de fleste. Hvor du end vælger at tage med os, tager vi dig derhen, hvor solen skinner. Vi ønsker dig velkommen som gæst og vil gøre vores bedste for at opfylde dine feriedrømme

Du kan føle dig tryg

Når du køber en pakkerejse hos Detur, er du naturligvis dækket af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Siden starten i Danmark i 2011 har vi været fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og selvfølgelig Rejsegarantifonden med registreringsnummer 2318 – så du kan føle dig tryg.

RID er en interesseorganisation for rejsearrangører, hvis primære virke er at arrangere og sælge ferierejser med fly. For at være medlem af RID kræves bl.a. at arrangørerne driver deres virksomhed på en seriøs måde. DRF er brancheforening for danske rejsebureauer stiftet i 1938, som arbejder for at skabe attraktive vilkår for rejsebureauerne i Danmark.

Vores rejsemål

Til Tyrkiet kan du rejse med os stort set året rundt. I Tyrkiet har vi i mange år haft favoritterne på sydkysten på programmet: Antalya, Alanya, Belek, Side og Kemer. Og i den sydvestlige del har vi Bodrum og Marmaris lige midt i den tyrkiske skærgård. 

Siden sommeren 2014 har vi arrangeret rejser til Kreta i Grækenland og her kan du vælge mellem mange skønne rejsemål på den vestlige del. Kreta er og bliver en feriefavorit sammen Rhodos, som vi også har på sommerprogrammet.

I vintersæsonen har vi rejser til Gran Canaria, som udmærker sig med smukke strande, et dejligt klima og en overkommelig rejsetid på blot 5 timer. Og som nyhed til vinterprogrammet 2018/19 kan vi også tilbyde rejser til naturskønne Tenerife. Desuden har vi vinterrejser til Egypten, hvor der er rig mulighed for at nyde Rødehavets fantastiske strande samtidig med mulighed for snorkling og dykning. Egypten flyver vi i øvrigt til hele året rundt.

Deturs flyprogram

Fra København og Billund kan du flyve med os til alle vores rejsemål. Vi bestræber os på at planlægge flyprogrammet, så du får mest muligt ud af din ferie. De fleste af vores afgange ligger derfor i weekenderne, og vi benytter os af anerkendte, internationale flyselskaber som Corendon Air. I sommermånederne har vi udvidet med afgange til Antalya og Kreta fra bl.a. Aalborg, hvor vi er blevet taget særdeles godt i mod. Du kan se hele vores flyprogram her.

Glade gæster

Nogle gange går det hele ikke som forventet. Vi ønsker som rejsearrangør at få mulighed for at rette eventuelle fejl, der måtte opstå, så hurtigt som muligt allerede på rejsemålet, så resten af ​​din ferie går, som du havde forventet. Kontakt vores kontor/rejseledere med det samme for at overbringe din reklamation.

Som rejsende kan du også med fordel sætte dig ind i kulturen og traditionerne i det land, du skal besøge, for nogle gange skyldes utilfredshed også, at de forestillinger, man har om rejsemål og indkvartering, ikke stemmer overens med det, man møder. Forbered dig så meget som du kan, inden du tager afsted. Læs mere om mangler og reklamationer her.

Deturs historie

Detur startede i 1993 som et rejsebureau i Tyrkiet med en kunde- og servicecentreret filosofi. I 1998 udvidede vi uden for Tyrkiets grænser til forskellige dele af Europa og blev bedre kendt som Detur International. Tunesien og Egypten var tidligt på listen over destinationer, og i 1998 startede vi op i Finland, 1999 i Norge og i 2000 i Sverige. Dengang indgik selskabet i den tyrkiske koncern Dedeman, der havde sit grundlag i minedrift og stålindustrien, men som også ejede Tyrkiets største hotelkæde, Dedeman. Det er herfra, at Detur har fået sit navn: Dedeman Turizm, dvs den del af koncernen som hoteller, rejsebureauer og andre turisme-relaterede virksomheder sorterede under. Dedeman Turizm – Detur

I 2004 købte koncernledelsen virksomheden, og Detur Group er nu et privatejet selskab med hovedsæde i Istanbul. Her i Danmark gik vi i luften i starten af 2011. I dag findes Detur i hele Norden, og vi er stolte af at være en af de førende rejsearrangører på markedet.

Gennem årene har vi haft en række lande og destinationer i vores program, men uanset hvor du vælger at rejse med os, tager vi dig med derhen, hvor solen skinner.