Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemålet

Hotelklassificering

Alene indenfor Europa er der mange forskellige kriterier for, hvad der skal til, for at hoteller og lejlighedshoteller tildeles fra 1 til 5 stjerner i de forskellige lande. Bevæger vi os udenfor Europa, er der endnu flere og anderledes kriterier. Når det så er sagt, så kan der også være stor forskel fra hotel til hotel inden for samme kategori i samme område. 

Klassificering af hotellerne er baseret på faciliteter og hotellernes helhedsindtryk i forhold til landets hotelstandard. Dette gør, at værelser og lejligheder kan få en lavere eller højere klassificering end deres officielle standard. Fx har vi erfaret, at hoteller/lejlighedshoteller i Alanya har en lavere standard end hoteller udenfor Alanya. Dette vil som regel også afspejles i rejsens pris.

Hvad angår hotellerne i Egypten (også 4* og 5*) fungerer tingene ikke altid, som man kunne ønske sig. Service og håndværk er ikke altid i top, og det er ikke usædvanligt, at en pære er sprunget, døren binder eller at den opstillede ekstraseng ikke er topkvalitet.  

 

Klassificering

Forklaring

Budgetklasse er for dig, der vil bruge pengene på andet end overnatning. Det er hoteller i laveste standardklasse, ofte af ældre dato og uden den ideelle beliggenhed, der karakteriserer de andre kategorier. Forvent ikke at service, rengøring, faciliteter eller køkkenet er i top. Værelserne har altid eget bad og toilet.

Turistklasse er et enkelt hotel, ofte af en lidt ældre dato, men alle værelser har eget bad og toilet. Hotellerne er ofte mindre og stemningen uhøjtidelig, og tempo og service kan være meget lokal. Værelserne har altid eget bad og toilet. Der er altid restaurant og oftest bar og en swimmingpool. Forvent ikke at service, rengøring, faciliteter eller køkkenet er i topklasse, eller at hotellet ligger direkte på stranden.

4-stjernede hoteller er ofte lokalt drevne hoteller, hvor man som regel får god valuta for pengene. Her er typisk gode faciliteter såsom flere swimmingpools, flere restauranter, bar, aktiviteter for børn, m.m. Værelserne har altid eget bad og toilet, aircondition, satellit-tv, international telefon m.m. Serviceniveauet er dog ofte meget lokalt.

5-stjernede hoteller er den bedste hotelkategori, der tilbydes på rejsemålet. Disse hotellerne har ofte flere swimmingpools, fitness center, massage m.m. og af og til tennis- eller squashbaner, et udvalg af restauranter, barer, butikker, bank m.m. og ofte gode faciliteter for børn. Værelserne er relativt store og komfortabelt indrettede med balkon eller terrasse, eget bad og toilet, satellit-tv, international telefon og ofte med internetforbindelse og bankboks.