Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Grupperejser

Når flere skal rejse sammen

Vi har stor erfaring med at arrangere grupperejser. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige grupperejser og skræddersyer rejsen, således den passer præcis til dig og dem, du skal afsted med. Hvis I er minimum 10 personer, som skal på en form for grupperejse, kan vi afgive et tilbud efter Jeres ønsker og behov.

Detur kan bl.a. tilbyde følgende former for grupperejser:
Familierejser
Rejser til Institutioner med fagligt indhold samt mulighed for booking af fx handicapværelser og liftbusser
Rejser til foreninger Studierejser med fagligt indhold
Leje af hele fly
Bridgerejser
Konferencer

Sportsrejser:
Tennis
Fodbold
Petanque
Beachvolley
Dans
Svømning

Desuden giver vi også tilbud til grupper på ”kun fly” billetter. I alle sammenhænge kan vi arrangere en privat transfer til og fra destinationen. 

Kontakt og forespørgsler

Er I mindst 10 personer med samme ud- og hjemrejse, er I velkommen til at kontakte vores gruppeafdeling. Send din forespørgsel til Eva Poulsen på grupper@detur.dk.

Forespørgslen skal indeholde:
Afrejselufthavn (København, Billund eller Aalborg)
Rejsemål
Afrejsedato
Rejselængde
Hotelønsker 
Antal voksne
Antal børn (oplys fødselsdato)

Gruppeafdelingen træffes på hverdage kl. 09.00-15.00.

Referencer

”Detur svarer hurtigt på forespørgsler, Detur har alt, hvad der behøves af kontakter i Tyrkiet, Detur har et højt serviceniveau, Detur har konkurrencedygtige priser. Deturs gruppeleder har stået i spidsen for tilrettelæggelsen af over 20 ugekurser og konferencer for os i Tyrkiet. Derfor kan vi i høj grad anbefale Detur.”

Per Ryt-Hansen, indehaver af Opvækst Kurser og Foredrag + humor.dk

”I Lyø Beach Camp arbejder vi med sportsrejser og studieture. Vi har arbejdet med DETUR i snart 2 år. Vi lægger meget vægt på hurtig og venlig betjening. Dette har DETUR absolut levet op til. DETUR formår at skabe den tryghed, for os som rejsearrangør - at vi ved "tingene" er i orden. Vores kunder bliver lagt i hænderne på DETUR - hvilket vi er meget trygge ved. ”

Brian, medejer af Lyø Beach Camp

”Jeg har arrangeret grupperejser siden 2006, hovedsageligt linedance-rejser, som nu har udviklet sig til diverse andre temarejser i samarbejde med DGI Midt- og Vestsjælland. I alle årene har vi haft et tæt samarbejde med Eva Poulsen, Gruppe- & Salgschef i Detur. Ind i mellem kan vi jo være lidt vanskelige, fordi vi har specielle krav til arrangementer og hoteller, især når vi er store grupper på over 100 personer der skal afsted. Men Detur pejler sig lynhurtigt ind på, hvad vi efterlyser, og vi får altid den bedste, professionelle kundeservice fra Deturs side.

Denne gode service m.m. er meget vigtig for os, fordi der skal være helt styr på ALT, og det er der, når vi rejser med Detur. Så en stor tak til Detur for alle jeres fantastiske rejsetilbud, som vi nyder godt af mange gange om året !”

Marie Sørensen, Sunshine Cowgirl - Gruppen