Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemålet

Generelt om hotellerne

Air condition

Brug af aircondition indgår i prisen på vores hoteller, hvis andet ikke er oplyst. I lejlighedshotellerne er air condition som regel altid mod ekstra betaling. I 2 og 3–værelseslejligheder findes air condition oftest kun i soveværelset og kan benyttes imod et gebyr. Læs mere under fakta om de enkelte lande om specielle perioder for brug af air condition mv. 

Underholdning

På mange større hoteller arrangeres underholdning både om dagen og om aftenen af såkaldte animation teams (ikke dansktalende). Underholdningen retter sig mod et internationalt publikum og kan ind imellem opfattes som højlydt. 

Minibar

I de fleste tilfælde, hvor minibar findes på hotelværelset, er den tom. Den fyldes op på forespørgsel. Forbrug fra minibaren sker altid mod en afgift (også på de fleste All Inclusive-hoteller), hvis intet andet fremgår af hotellets information. 

Swimmingpool og solsenge

Alle vores hoteller har swimmingpools med mindre andet specifikt nævnes under det enkelte hotel (gælder ikke uspecificeret rejse), nogle har endda flere. Størrelsen varierer fra hotel til hotel. Udendørs pools i Middelhavslandene opvarmes som regel ikke. Børnepoolen er normalt en afgrænset del af den store pool. 

Langt de fleste hoteller stiller gratis solstole/liggestole og parasoller til rådighed på hotelområdet og omkring poolen for gæsterne. På ingen af vores hoteller kan vi eller hotellet selv garantere, at der er stole og parasoller til alle, der måtte ønske det. Specielt i højsæson og perioder med spidsbelastning kan der være mangel på plads - ikke mindst på hoteller, der ligger tæt på stranden.

Udendørs swimmingpools kan forventes at være i funktion i badesæsonen (mange hoteller i Middelhavslandene åbner først deres pools i begyndelsen af maj og lukker dem i begyndelsen af oktober), men der ydes ingen erstatning, hvis swimmingpoolen i denne periode er ude af drift på grund af nødvendige reparationer. I sådanne tilfælde anviser vi en anden swimmingpool i nærheden, ligesom vi i tilfælde af driftsforstyrrelser på hotellet gør vores bedste for at afbøde generne. Af sikkerhedsmæssige årsager har nogle hoteller restriktioner for brug af badedyr, luftmadrasser o.l. i swimmingpoolen.

Forstyrrelser og støj

De fleste af vores hoteller ligger i populære turistområder med forlystelser og gennemgående trafik. Selv om hotellet ligger i et roligt område, kan forstyrrelser stadig forekomme fra fx hotelbar, diskotek, nærliggende hoteller, menneskemylder, byggeri, løsgående dyr mv. Husk også, at der i muslimske lande findes moskéer, som kalder til bøn flere gange om dagen. 

Opvarmning, vand og strøm

De fleste hoteller omkring Middelhavet har opvarmning, som virker i perioden november-marts. Indimellem kræver hotellerne ekstra betaling for dette, og ofte er det airconditionanlægget, der kan stilles om til varme. Såfremt varmeafgiften betales direkte til hotellet, er det en separat aftale mellem den rejsende og hotellet. Detur er ikke ansvarlig, hvis det ikke virker. 

Vi anbefaler, at man kun drikker vand på flaske, da vores maver ofte ikke er gearet til den bakterieflora, der er i de varme lande. 

På mange hoteller opvarmes vandet af solceller på taget. Det betyder, at vi ikke kan garantere varmt vand døgnet rundt i perioder med dårligt vejr, eller hvor mange gæster tager bad på samme tid. Bemærk også venligst, at der ind imellem kan forekomme vand- og strømafbrydelser.

Rengøring

Værelserne/lejlighederne på de hoteller, vi samarbejder med, bliver rengjort flere gange om ugen men ikke altid dagligt. Lagner og håndklæder skiftes mindst én gang om ugen. På mellemklassehoteller og mere enkle hoteller bliver der normalt gjort rent to til tre gange om ugen. 
Rengøringen er ofte ikke af samme kvalitet, som vi er vant til hjemmefra. Ved uspecificerede rejser er rengøring ikke inkluderet undtaget ved ankomsten.