Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Før rejsen

Forsikringer

Bemærk! Du skal have et dansk Sundhedskort med dansk adresse og CPR-nummer for at kunne tegne rejseforsikring hos Europæiske via os. Bor du på Grønland eller Færøerne, kan du evt. læse mere her.

Rejseforsikring og det blå EU-kort 

Tidligere lå det offentliges rejseforsikring som en del af det gule sygesikringskort. Dette sluttede pr. 1. august 2014. Nu er den offentlige rejseforsikring flyttet over på det blå EU-kort men med særdeles store forringelser. Der er nu en begrænsning i det antal lande, hvor det blå EU-kort kan bruges, og færre ydelser end tidligere er dækket. 

Geografisk dækning blå EU-kort
Det blå EU-kort dækker kun i EU samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Du er altså ikke dækket ved rejse til fx Tunesien, Tyrkiet, Emiraterne og Egypten. Husk altid at medbringe det blå EU-kort på rejser i Europa, selv om du allerede har en rejseforsikring.

Begrænsninger i ydelser på blå EU-kort

Du behandles efter lokale regler i det land, du rejser til:
- Flere lande i EU har egenbetaling på helt op til 30-40%, og du skal selv betale denne normale egenandel – du får intet refunderet.
- Du behandles på alm. offentlige hospitaler. Behandling på private hospitaler og klinikker vil ikke længere være dækket. 
- Du har ikke adgang til assistance hjemmefra som fx fra Gouda, Europæiske og SOS International.
- Hjemtransport fra feriemålet ved alvorlig sygdom eller ved død er ikke dækket. 

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en privat rejseforsikring, inden du tager på ferie i udlandet.

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikringen dækker dine udgifter, hvis du afbestiller din rejse pga. sygdom eller tilskadekomst inden afrejse. Forsikringen skal betales senest ved betaling af depositum på rejsen og kan ikke refunderes.

Pr. person: kr. 272,-

Læs mere om afbestillingsforsikring her

Rejseforsikring

Vi danskere er vilde med at rejse – og rejser gerne flere gange om året. Derfor tilbyder vi dig en individuel årsrejseforsikring igennem Europæiske ERV. Forsikringen dækker udvidet Europa, dvs. Europa samt alle landene omkring Middelhavet. Med denne årsforsikring er du dækket ved fx sygdom, hjemtransport, ødelagt ferie, forsinket fremmøde på hele rejsen mm. Bemærk, du skal have dansk Sundhedskort/sygesikringskort for at kunne tegne en dansk rejseforsikring.

Se mere information om årsrejseforsikring Europa Udvidet her

Læg mærke til, at årsrejseforsikringen kun dækker bagagen i et begrænset omfang. De viste priser er inkl. en selvrisiko på kr. 500. For bedre bagagedækning, kan der tegnes et tillægsprodukt, som vist nedenfor:

Årsrejseforsikring - Basis - Europa Udvidet (Individuel) kr. 208,- p.p.
Årsrejseforsikring - Basis - Europa Udvidet (Individuel) kr. 315,- p.p. - inkl. bagagetillæg

Årsrejseforsikring - Plus - Europa Udvidet (Individuel) kr. 252,- p.p.
Årsrejseforsikring - Plus - Europa Udvidet (Individuel) kr. 359,- p.p. - inkl. bagagetillæg

OBS: Rejseforsikringerne er inkl. en selvrisiko på kr. 1.000,- i tilfælde af  sygdom/tilskadekomst. Der gælder særlige regler og priser for rejsende på 60 år og ældre. Kontakt os på 70 20 67 76 eller info@detur.dk for mere information. Du kan også læse mere hos Europæiske her

Bemærk: Det er et krav, at du medbringer det blå EU-sygesikringskort på rejser inden for Europa.  

Helbredserklæring til rejseforsikring

Har du en eksisterende eller en kronisk lidelse? Ønsker du at være sikker på, at du er dækket på din rejse for skader, der relaterer sig til disse lidelser? Så skal du søge om et medicinsk forhåndstilsagn hos Europæiske ERV. Eksempler på eksisterende eller kroniske lidelser kan være diabetes, graviditetskomplikationer, forhøjet blodtryk, lungebetændelse, cancer mv.

Hvis du er 60 år eller ældre kan det også være nødvendigt for dig at udfylde en helbredserklæring til godkendelse af Europæiske ERV. Bemærk, at der gælder særlige forsikringsregler og takster for rejsende på 60 år eller ældre. Du kan ikke købe disse forsikringer på vores hjemmeside i øjeblikket. Kontakt os derfor på 70 20 67 76 eller info@detur.dk for mere information.

Hvad er et medicinsk forhåndstilsagn?
Et medicinsk forhåndstilsagn fra Europæiske ERV er altid nødvendigt, hvis du opfylder et eller flere af disse kriterier:

a) Din eksisterende eller kroniske lidelse har ikke været stabil* i to måneder inden afrejse.
b) Du har indenfor to måneder før afrejsen fået en nyopstået lidelse.
c) Du lider af en alvorlig kronisk lidelse.
d) Du har en kompliceret graviditet.
e) Du er eller har indenfor to måneder før afrejse været under udredning, også selvom der ikke er blevet stillet en diagnose.

Forhåndstilsagn og helbredserklæring online
Du kan udfylde en helbredserklæring og dermed søge om medicinsk forhåndstilsagn online hos Europæiske ved at bruge dit NemID. Det er gratis og tager ikke lang tid. Du finder helbredserklæringen her.
Du kan også vælge at udskrive og underskrive helbredserklæringen og dernæst scanne den ind og sende den pr. email til csm@er.dk – dette er også gratis.

Hvis du sender helbredserklæringen til Europæiske med almindelig post, vil du blive pålagt et administrationsgebyr på kr. 200,-. 

Bemærk, at helbredsgodkendelsen ikke udgør din rejseforsikring, og at en godkendelse kun er gyldig indtil din næste udlandsrejse. Ændrer din helbredstilstand sig inden afrejse, skal du rette henvendelse til Europæiske, så de kan evaluere om en opdateret helbredserklæring er påkrævet.