Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsebetingelser

Pkt. 11 – Forsikring/sygdom/tyveri

Når man rejser, er det vigtigt, at man har en forsikring, der også gælder i udlandet. Vi anbefaler, at der tegnes en forsikring gennem Detur Danmark, som har et samarbejde med Europæiske ERV, hvor man er betydeligt bedre dækket på rejsen end med det Blå EU-kort. Bemærk, der gælder særlige regler for personer over 60 år.

Det blå EU-kort omfatter rejser uden for Danmark i EU samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Du er altså ikke dækket ved rejse til fx Tunesien, Tyrkiet, Emiraterne og Egypten.

For at kunne tegne en forsikring gennem Europæiske ERV i Danmark skal man være dansk statsborger med dansk sygesikringskort. Hør eventuelt nærmere hos vores rejsekonsulenter eller se vores hjemmeside for de gældende regler. Svenske statsborgere kan tegne forsikring gennem Europæiske ERV i Sverige. Se desuden information om Europæiske på vores hjemmeside. Det påhviler den rejsende selv at fremskaffe dokumentation på rejsemålet for f.eks. sygdom, skade og tyveri, da vi ikke har mulighed for at fremskaffe politirapport lægeerfaring eller lignende efter hjemkomst.

GOOGLE REMARKETING CODE