Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Før rejsen

Pas og visum

Pas er påkrævet for alle rejsende, også børn under 2 år. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter din feries afslutning. Og indeholde blanke sider, hvor der er plads til ind- og udrejsestempler/viseringer.

For rejsende, der ikke er danske statsborgere men bosiddende i Danmark, kan kræves visum, og vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til det respektive lands konsulat/ambassade. Dette gælder også, hvis du rejser på tjenestepas, diplomatpas eller er udenlandsk statsborger med fx dansk flygtningepas eller fremmedpas. Her opfordrer vi dig til at søge oplysning ved Udenrigsministeriet på www.um.dk.

Det er normalt, at mange hoteller beder om at få passet udleveret til registrering af deres gæster. Du får passet tilbage dagen efter. Det er dit eget ansvar at sørge for, at du får det tilbage i god tid før hjemrejsen.

Bemærk! 
Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Detur tager intet ansvar for manglende opnåelse af visum. Det er dit ansvar at fremskaffe dette før afrejse eller ved ankomst i lufthavnen. Alle udgifter som følge af manglende visum bæres alene af gæsten, og vi giver ikke forholdsmæssigt afslag i prisen, hvis Deturs produkt ikke kan benyttes grundet manglende visum.

Tyrkiet
Visum er ikke påkrævet for danske statsborgere med almindeligt dansk turistpas for ophold indtil 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejsedato. Vær opmærksom på, at hvis dit pas ikke indeholder mindst én tom side til stempling, kan du blive nægtet indrejse i Tyrkiet.


Egypten
Visum er påkrævet for alle turister for ophold i op til 30 dage. Du kan som statsborger i Danmark, Sverige, Norge og Finland tilkøbe turistvisum ved din bestilling af rejsen hos Detur. Læs mere her.

Tunesien
Visum er ikke påkrævet for danske statsborgere for ophold indtil 90 dage. Bemærk, at Tunesien pr. 1. oktober 2014 indførte en turistskat på 30 TND, der opkræves kontant i lufthavnen ved udrejse. -->

GOOGLE REMARKETING CODE