Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Flyrejsen

Check-in i lufthavnen

Vi anbefaler, at du er i lufthavnen senest 2 timer før afrejsen. Check-in skranken lukker én time før afrejse. Det er dit ansvar som rejsende at møde op ved gaten i god tid før ombordstigning, så husk at tage evt kø/ventetid i sikkerhedskontrol og paskontrol med i betragtning.

Bemærk venligst, at det er flyselskabets handlingselskab i lufthavnen, der har det fulde ansvar for check-in og placering af gæsterne i flyet. Derfor kan ingen charterselskaber på forhånd garantere, at rejsende på samme rejsebevis kommer til at sidde sammen i flyet. I langt, langt de fleste tilfælde er alt okay, men ønsker du at være helt sikker, kan du evt. tilkøbe seating hos flyselskabet, hvis denne mulighed er tilstede på din afgang. Husk dog, at det er altid flyets kaptajn, der har det sidste ord. Tilkøber du siddeplads ved nødudgangen men går fx rundt med begge arme i gips, kan du i en nødsituation ikke hjælpe til med at åbne døren. Derfor kan kaptajnen bede dig overlade pladsen til en anden, selv om du har betalt for den.

Find dit flyselskab i menuen til venstre og læs mere om dine muligheder.

On-line check-in
Om det er muligt at checke ind on-line før afrejse afhænger af det enkelte flyselskabs aftale med lufthavnens handling selskab. Flyver du fx ud af Billund, har du oftest flere muligheder end hvis du fløj ud af København. Du kan læse mere om dine muligheder her med afrejse fra:

AAL - Aalborg

BLL - Billund 

CPH - København

 

Væskeregler

Der er regler, der begrænser mængden af den ​​væske, du kan have med i din håndbagage (indchecket bagage er ikke påvirket af disse regler). Det er også muligt ligesom før at handle toldfrit efter sikkerhedskontrollen.

Du må medbringe væsker, cremer, geler og sprayer i individuelle beholdere på maksimalt 100 ml (1 dl) i håndbagagen. Disse flasker, krukker, tuber osv. skal anbringes i en gennemsigtig 1-liters plastikpose og skal uden problemer kunne lukkes. Posen skal kunne forsegles. Det er tilladt at medbringe én (1 stk.) 1-liters plastpose for hver passager, der har billet/boardingkort.

Desuden må du medbringe dette:

• Medicin som behøves på rejsen.
• Babymad som behøves på rejsen.
• Væske, som indgår i en speciel diæt, og som du behøver på rejsen. 

Pak flydende medicin, babymad og diætmad så du let kan vise det i sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Det behøver ikke at være i plastikposer, da babymad ikke tæller med som sodavand, saftevand og lignende.

I sikkerhedskontrollen skal du:
• Vise din plastikpose med væsker, der skal gennemlyses
• Vise din flydende medicin, babymad og diætmad.
• Tage evt. frakker og jakker af, da disse skal gennemlyses.
• Tag en evt. bærbar pc eller andet elektronisk udstyr ud af din håndbagage, da alt skal gennemlyses separat.

Dette anses som væsker:
Væsker omfatter væskebeholder til e-cigaretter, geléer, cremer, blandinger af flydende og faste stoffer, samt indholdet i beholdere under tryk, f.eks vand, tandpasta, hårgelé, drikkevarer, supper, saft, parfume, barberskum, spray og andre genstande af lignende konsistens. 

Du må i håndbagagen ikke medbringe beholdere med mere end 100 ml. Det er ikke tilladt at medbringe en beholder, der kan indeholde 150 ml men kun indeholder 75 ml væske. En tom beholder anses ikke for at være en væske og må gerne medbringes. 

Husk på, at sikkerhedskontrollen kan udføre stikprøvekontrol på flydende medicin, babymad og diætmad. Det betyder, at du kan blive bedt om at f.eks vise at din receptpligtige medicin har en etiket med dit navn på eller at smage på væsken, eller komme lidt væske på hånden.

Besøg Primeclass Lounge i Københavns Lufthavn

Skal du forsøde ventetiden i Københavns Lufthavn, inden turen går sydpå, kan vi anbefale vores rejsende at tilkøbe entré til Primeclass Lounge i Københavns Lufthavn. Her kan du for 200 kr. (normalpris 229 kr.) nyde en smagfuld morgenmadsbuffet fra kl. 05:30-11:30, frokostbuffet fra kl. 11:30-17:30 og aftenbuffet fra kl. 17:30-22:00 med tilhørende drikkevarer. Det er muligt at være i loungen i op til 3 timer.

Du finder Primeclass Lounge i terminal 3 (afgangshallen) på første sal i D-afsnittet, lige over den lille WHSmith kiosk, som ligger lige før paskontrollen. Du kan tilkøbe entré til loungen under ’tilkøb’, når du foretager din booking online. Husk at medbringe dit rejsebevis, hvoraf det vil fremgå, at du har købt entré til Primeclass Lounge gennem Detur.