Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Flyrejsen

Ekstra bagage

Bestil ekstra bagage / specialbagage
Medbringer du specialbagage, eller ved du på forhånd, at du medbringer mere end den tilladte standardbagage, kan du enten bestille og købe dig til ekstravægt direkte hos flyselskabet eller i afrejselufthavnen. Vi anbefaler, at du undersøger i god tid før afrejse, og vi henviser til det enkelte flyselskabs hjemmeside, hvor du kan finder information om special bagage, herunder priser, vægt og størrelse.

Se desuden under det enkelte flyselskab om det er muligt at betale for ekstra bagage online. 

Overvægt
Overstiger din indcheckede bagage den tilladte vægt, skal der betales overvægt. Dette skal betales ved check-in.

Barnevogne og kørestole
Barnevogne, klapvogne og kørestole (ikke elektriske) kan medbringes på rejsen og checkes ind som ”special bagage”. Bagagen afhentes således også ved en særlig skranke i ankomstlufthavnen. Vi anbefaler at man pakker barnevognen/klapvognen godt ind før den checkes ind. Lej evt. en Airshell (speciel ”kuffert” til barnevogne og lign.) i lufthavnen. Se desuden under det enkelte flyselskab om det koster ekstra at medbringe barnevogne og klapvogne. 

Golfbags
Golfbags på max 15 kg kan medbringes på rejsen mod et gebyr på kr 150-350 pr vej/ pr person (afhængigt af flyselskab). Denne skal forudbestilles og checkes ind som speciel bagage.

GOOGLE REMARKETING CODE