Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Bestilling

Bestilling

Du kan reservere din rejse på www.detur.dk, på telefon +45 7020 6776 eller via email info@detur.dk. 

Rejsebetingelserne danner grundlaget for dine rettigheder som rejsende. Derfor er det vigtigt og nødvendigt, at du gør dig bekendt med vores rejsebetingelser på www.detur.dk. 

Ved rejsebestilling over telefonen gør vi opmærksom på, at der tages et administrationstillæg på 50 kr. pr. bestilt rejse. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os eller kigge forbi for hjælp og vejledning fra vores dygtige rejsekonsulenter uden beregning. Administrationstillægget refunderes ikke ved afbestilling af rejsen. 

Det er dit ansvar at kontrollere, at rejsedokumentet stemmer overens med den bestilling, du er foretaget, og med det samme tager kontakt til Detur, hvis billetten/rejsebeviset ikke er korrekt ifølge bestillingen. Check derfor altid om navne (som de står i passet), datoer, hotel mv stemmer overens med det, der er blevet bestilt. Det er også vigtigt, at du angiver din email-adresse korrekt, da din billet bliver sendt pr. email.

For bestillinger foretaget på internettet, via mail eller på telefon, skal der senest 4 dage efter bestillingen indbetales et depositum på kr 1.000 pr. person, samt evt afbestillingsforsikring, rejseforsikring samt andre gebyrer. Restbeløbet skal være os i hænde senest 45 dage før afrejse. Er der mindre end 45 dage til afrejsen, skal hele beløbet betales med det samme. 

For golfrejser skal restbeløbet være os i hænde senest 60 dage før afrejse. Hvis dette ikke overholdes, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen. 

Har du i forbindelse med din ferie reserveret tilslutningsfly eller anden transport igennem anden rejsearrangør end Detur, så bemærk venligst, at Detur ikke kan holdes ansvarlig for evt udgifter som mistet transport, parkering, hundepasning eller lignende, hvis dette er arrangeret af den rejsende på egen hånd. Dette gælder både ved evt. flyforsinkelse og -aflysning. Det er derfor en god idé at reservere en billet eller lave en aftale, som kan ændres. 

Afbestillingsforsikring
Afbestillingsforsikringen dækker dine udgifter, hvis du afbestiller din rejse pga. sygdom eller tilskadekomst inden afrejse. Forsikringen skal betales senest ved betaling af depositum på rejsen og kan ikke refunderes. 

Læs mere om afbestillingsforsikring her

Betaling
Husk altid at påføre dit reservationsnummer, når du betaler din rejse via bank eller netbank.

Billet / rejsebevis
Du kan altid se de seneste opdateringer på din billet på vores hjemmeside under ”min rejse”. Log ind med reservationsnummer og postnummer. Det er også her din billet kan printes ud, når rejsen er fuldt betalt. Læg mærke til, at der ikke tilsendes nogen billet, når betalingen er modtaget, med mindre andet er aftalt ved reservationen. Ønsker du at få tilsendt dine bekræftelser og billetter med almindelig post, koster det kr. 100 pr. forsendelse.