Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Von Resort Golden Coast

Sæson:

Stort hotel med vandland
Lidt uden for Side i den lille by Çolakli ligger dette store og smukke resort fyldt med aktiviteter og faciliteter for alle aldre, og hotellet egner sig godt til børnefamilier. Von Resort Golden Coast består af flere bygninger omgivet af en stor, frodig have og hotellets pools for både børn og voksne. For børn er her også legeplads og børneklub (ikke dansktalende).

Den lavvandede strand ligger omkring 400 m fra hovedbygningen og siges at være en af ​​de fineste i området. Området har en bred vifte af faciliteter såsom barer, en buffet- og tre a la carte-restauranter (tyrkisk, italiensk & BBQ, alle tre mod tillæg, åbner 1. maj), cafe, butikker, spa, sauna, fitnessrum, billard, bordtennis, osv. Du kan også bruge faciliteterne på søsterhotellet Golden Beach. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Mellem Golden Coast og søsterhotellet finder du et vandland med 13 vandrutsjebaner** (åbent 1. maj-15. oktober 17). Indgang her er gratis for hotellets gæster, og All Inclusive inkluderer vand og sodavand.

Værelserne
Lyse og rummelige værelser. Alle værelser har aircondition, sikkerhedsboks, minibar (fyldt), telefon, satellit-tv og balkon. Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer. Enkelte indrettet med brusekabine. Værelserne er lidt slidte og holder en lavere standard end hotellet i almindelighed.
Standardværelse (24 m2) har to enkeltsenge eller en dobbeltseng og har plads til i alt 2 voksne + 1 barn under 12 år. Delvis havudsigt mod tillæg.
Familieværelse A (29 m2) med plads til 2 voksne + 2 barn under 12 år er indrettet som standardværelse, men dog med køjeseng til børnene.
Familieværelse B (42 m2) for op til 2 voksne + 2 barn under 12 år, med to adskilte værelser og et badeværelse.
Suite (65 m2) med plads til i alt 4 personer har to adskilte værelser samt to badeværelser. 

 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Von Resort Golden Coast er egnet for bevægelseshæmmede personer. Hotellet har 4 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning, dog er der ikke meget plads rundt på værelset og større kørestole kan være svære at få rundt. Værelser er placeret i stueniveau. Hotelområdet har ramper, og faciliteter er fremkommelige for bevægelseshæmmede personer. Hotellets område er stort uden meget trafik samt brede fortove på hovedvejen. Nogle bump kan forekomme rundt i området.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med trafik og støj fra hotellets egen underholdning og poolområde, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2002, renoveret 2011/2012. I alt 404 værelser fordelt på 3 bygninger. Elevator. Konferencefaciliteter. Internethjørne(mod tillæg) og Wif  i lobbyen og på værelser (gratis). Poolhåndklæder kan lejes. Minimarked og enkelte butikker på hotellets område (mod betaling). ATM (hæveautomat) er lige udenfor hotellets område.
* Udendørs pools (tømmes af og til for vedligeholdelse), og nogle faciliteter har begrænset åbningstid om vinteren. Vandrutsjebaner åbne til 15. oktober.
** Adgang fra 4 år ifølge med voksen. For nogle vandrustjebaner er aldersgrænsen fra 16 år.

Adresse: Mevkii Çolakli , Manavgat, Side
Tlf.: +90242763 85 55

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service