Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Von Club Golden Beach Resort

Von Club Golden Beach Resort

Sæson:

Stort hotel i Side med vandland
Lidt uden for Side i den lille by Çolakli ligger dette store og smukke resort fyldt med aktiviteter og faciliteter for alle aldre. Von Club Golden Beach består af et stort antal to-etagers bygninger omgivet af en stor, frodig have og flere pools*. Sammen med søsterhotellet deler Von Club Golden Beach et stort vandland med 13 vandrutsjebaner**.

På Von Club Golden Beach har du 400 m fra hovedbygningen en lavvandet sandstrand, der er en af de fineste i området. På hotellet har du en bred vifte af faciliteter såsom flere barer, en buffetrestaurant og tre a la carte-restauranter (mod betaling), café, butikker, spa, sauna, billard, bordtennis osv. Hotellet har et stor underholdnings team, der dagligt finder på aktiviteter, og en gang om ugen fremvises et større, professionelt show. For de små er her legeplads og miniklub (4-12 år, ikke dansktalende). Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Du kan også bruge faciliteterne på søsterhotellet, Von Resort Golden Coast, herunder flere a la carte-restauranter og natklub. Midt mellem disse to resorts finder du vandlandet med 13 vandrutsjebaner**. Indgang her er gratis for hotellets gæster.

Værelserne
Lyse og rummelige værelser. Alle værelser har telefon, satellit-tv, aircondition, minibar (kun vand), sikkerhedsboks og møbleret balkon eller terrasse. Værelserne, pånær alle standardværelser, har et lille køkkenområde (tekøkken) med køleskab, to kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Badeværelserne har badekar med bruser eller brusekabine, toilet og hårtørrer. Nogle værelser har gulvtæppe og ellers keramisk gulv. Værelserne er lidt slidte og holder en lavere standard end hotellet i almindelighed.
Familieværelse (47 m2) med plads til fire personer med et soveværelse med dobbeltseng og sofaseng i opholdsrum og et badeværelse.
Family Suite (62 m2) for op til seks personer med to soveværelser, en stue og et badeværelse. Dobbeltseng, to enkeltsenge og sofaseng.
Superiorværelse (47 m2) med plads til 3 personer.
Standardværelse (30 m2) for op til 2 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Von Club Golden Beach Resort er egnet for bevægelseshæmmede personer. Hotellet har 6 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Værelser er placeret i stueniveau. Hotelområdet har ramper, og faciliteter er fremkommelige for bevægelseshæmmede personer. Hotellets område er stort uden meget trafik samt brede fortove på hovedvejen. Nogle bump kan forekomme rundt i området.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med trafik og støj fra hotellets egen underholdning og poolområde, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1991, renoveret 2006 og 2012. I alt 632 værelser fordelt på 115 bygninger, store som små, med 2-4 etager. Konferencefaciliteter. Handicapvenligt hotel. Gratis Wifi på hele hotellet. Internetcafe (mod betaling). Poolhåndklæder udlejes. ATM (hæveautomat) er lige udenfor hotellets område.
* Udendørs pools (tømmes af og til for vedligeholdelse) og nogle faciliteter har begrænset åbningstid om vinteren. Vandrutsjebaner åbne fra 1. maj til 31. oktober.
** Nogle med aldersbegrænsning på 12 år og andre er for voksne.

Adresse: Colakli Mevkii 07600, Manavgat, Antalya / Turkey
Tlf./Fax: +90242763 66 00 // +90242763 64 84

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( Free all over the hotel )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service