Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Villa Side Residence

Villa Side Residence

Dejligt hotel lidt udenfor Side
Villa Side Residence er et flot, stort og moderne hotel i gåafstand til stranden og det lokale centrum, Kunköy, og nær busser til Side med den charmerende gamle bydel og større udvalg af restauranter og butikker. På hotellet er faciliteter for både børn og voksne.

I hotellets hyggelige have ligger flere pools*, og om vinteren er indendørspool og indendørspool opvarmet. Af faciliteter kan du fornøje dig med spa, skønhedscenter, sauna, hamam, fitnessrum, billard og bordtennis, og for børn er her også legeplads og miniklub. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Villa Side Residence tilbyder flere barer, buffetrestaurant og tre a la carte restauranter (mod betaling, reservering nødvendig) samt cafeteria. Hotellet arrangerer nogle gange livemusik eller tema-aftener, og animationsholdet sørger for aktiviteter og underholdning.

Værelser
Moderne og komfortable værelser indrettet med gulvtæppe, aircondition, minibar (fyldes med vand dagligt), sikkerhedsboks, telefon, satellit-tv, kedel og kaffe/te-sæt samt balkon. Badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Alle værelser røgfrie.
Økonomi-værelse (20-28 m2) med plads til 2 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Udsigt til baggård.
Standardværelse (28-35 m2) med plads til 3 personer. Dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning. Varierende udsigt.
Familieværelse (60 m2) med plads til 4 personer. Et rum med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Varierende udsigt.
Familieværelse Duplex (45-50 m2) med plads til 4 personer. Et rum med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. To badeværelser. Varierende udsigt.

4 handicapvenlige værelser er til rådighed på anmodning. Ramper i hotellets restaurantområde.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
260 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
By- og turistområde. Støj fra poolområde og nærliggende omgivelser og byliv kan være forstyrrende. Trin på hotellet, ramper i hotellets restaurantområde. Bygget i 2012, i alt 334 værelser. Elevator. Konferencefaciliteter. Minimarked, frisør og enkelte butikker på hotellets område (mod betaling), ATM/hæveautomat ca. 150 m fra hotellet. Wifi på hele hotellet, lav hastighed uden beregning, højere hastighed mod tillæg. Poolhåndklæder til rådighed. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter, hotellets strand og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Ilıca Beldesi, Ilıca Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:44, Kumköy, Side, Tyrkiet
Tlf.: +90 242 756 04 00 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2012 )
  • Renoveret
  • Antal etager (inkl. stueetage)
  • Elevator ( 3 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service