Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

The Sense Deluxe Hotel

The Sense Deluxe Hotel

Luksuriøst, moderne hotel for både par og familier
The Sense Deluxe ligger i Kumköy, lige uden for Side, i stille og fredelige omgivelser tæt på strandpromenaden og det lokale centrum. Hotellet er moderne og henvender sig både til par og familier med de dejlige duplex familieværelser og gode faciliteter.

Her er mange faciliteter, herunder indendørs pools, der er opvarmet om vinteren, et stort spa-center med masser af behandlingsmuligheder, stort fitnesslokale, billard og bordtennis (nogle mod betaling). Animationsteamet sørger for underholdning og aktiviteter. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling. 

Måltiderne indtages som buffet i hovedrestauranten, og der er desuden flere a la carte-restauranter, hvor af du vælge at spise uden beregning på en af dem (ekskl. drikkevarer). Der er også barområde i lobbyen samt ved pool og på stranden.

Værelserne
Standardværelse (26 m2) til højst 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn under 12 år er moderne indrettet med enten dobbelt- eller enkeltsenge. Værelserne har balkon i forskellige størrelser, og så er der minibar (fyldt ved ankomst), satellit-tv, telefon, aircondition og sikkerhedsboks. Der er en materet glasdør mellem badeværelse og resten af værelset. Du kan vælge mellem landudsigt og havudsigt mod tillæg.
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Promoværelse (26 m2) med plads til 2 personer er samme faciliteter som standardværelser, men med udsigt til baggård eller gaden og uden balkon.

Familieværelse duplex (maisonette)(46 m2) rummelige værelser i to etager og med plads til i alt 4 personer. På 1. etage er der en dobbeltseng og i stueetagen er der enkeltsenge. Her er minibar (fyldt ved ankomst), kedel, satellit-tv, telefon, aircondition, sikkerhedsboks og balkon. 2 badeværelser som er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer. Havudsigt mod tillæg.

Her er også fire handikapvenlige værelser tilgængelige på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
370 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand-/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets underholdning og spa-område kan være forstyrrende. Bygget i 2014. I alt 374 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. WiFi på hotellets område (gratis). Det er muligt at låne poolhåndklæder. Klimaanlægget er centralt styret, og dette kører fra midten af juli-medio september med tidsbegrænsninger.
Nogle faciliteter har begrænset tilbud i lavsæsonen (oktober til april). Udendørs pool er lukket i vintersæson, og den indendørs pool er lukket fra april til oktober. Besøg på a la carte-restaurant er gratis én gang pr. ophold. Øvrige besøg på a la carte-restaurant er mod ekstra betaling. All Inclusive gælder ikke på stranden. *Vandrutsjebaner er åbne hele sæsonen, såfremt vejret er godt.

Adresse: Bingesik Mevkii, Side
Tlf: +90 242 753 30 90


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2014 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
 • Elevator ( 3 )
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & Mastercard )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse ( Whole hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Indendørs pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service

Luksuriøst, moderne hotel for både par og familier
The Sense Deluxe Hotel ligger i Kumköy, lige uden for Side i stille og fredelige omgivelser, tæt på strandpromenaden og det lokale centrum. Hotellet er moderne og henvender sig både til par med de lækre swim-up-værelser og til familier med de dejlige duplex familieværelser.
Måltiderne indtages som buffet i hovedrestauranten, og her er desuden flere a la carte-restauranter, hvor af du kan vælge at spise uden beregning på en af dem (ekskl. drikkevarer). Her er også to barområder i lobbyen samt ved pool og på stranden.

The Sense Deluxe Hotel mange faciliteter, herunder en stor swimmingpool med vandrutsjebaner*, afslapningspool, børnepool, et stort spa-center med masser af behandlingsmuligheder, stort fitnesslokale, billard og bordtennis (nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling). Her er daglig underholdning på hotellet og forskellige aktiviteter for gæster hele dagen.

Værelserne
Standardværelse (26 m2) til højst 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn under 12 år er moderne indrettet med enten dobbelt- eller enkeltsenge. Værelserne har balkon i forskellige størrelser, og så er der minibar (fyldt ved ankomst), satellit-tv, telefon, aircondition og sikkerhedsboks. Der er en materet glasdør mellem badeværelse og resten af værelset. Du kan vælge mellem landudsigt eller havudsigt. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse swim-up (26 m2) til højst to voksne er indvendigt indrettet og udstyret som de almindelige standardværelser med dobbeltseng. Men her får du direkte adgang til afslapningspoolen (swim-up). Bemærk det ikke er tilladt for børn at bo på denne værelsestype. Swim-up-værelserne har udsigt til pool og poolområdet.
Familieværelse duplex (maisonette)(46 m2) er i to etager og med plads til i alt 4 personer. Her er minibar (fyldt ved ankomst), kedel, satellit-tv, telefon, aircondition, sikkerhedsboks og balkon. Vælg mellem landudsigt eller havudsigt. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Promoværelse (26 m2) med plads til to voksne. Indrettet med minibar (fyldt ved ankomst), satellit-tv, telefon, aircondition og sikkerhedsboks. Balkon eller terrasse. Badeværelse er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
The Sense Deluxe Hotel tilbyder 4 handicapvenlige værelser, og hotelområdet er tilgængeligt for bevægelseshæmmede personer. Døre og elevatorer er tilpasset internationale mål, og her er ramper på hotelområdet. Hotellet ligger i forholdsvis fladt terræn, og uden for hotellet er ikke meget trafik.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand-/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets underholdning og spa-område kan være forstyrrende. Bygget i 2014. I alt 374 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. WiFi på hele feriestedet (gratis). Det er muligt at låne poolhåndklæder. Klimaanlægget er centralt styret, og dette kører fra midten af juli-medio september med tidsbegrænsninger og afhængigt af vejret.
Nogle faciliteter har begrænset tilbud i lavsæsonen (oktober til april). Den indendørs pool er lukket fra april til oktober. Besøg på a la carte-restaurant er gratis én gang pr. ophold. Øvrige besøg på a la carte-restaurant er mod ekstra betaling. *Vandrutsjebaner er åbne hele sæsonen, såfremt vejret er godt.

Adresse: Bingesik Mevkii, Side
Tlf: +90 242 753 30 90 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2014 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
 • Elevator ( 3 )
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse ( Whole hotel )

POOLS

 • Indendørs pool
 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE