Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunlight Garden Family

Sunlight Garden Family

Sæson:

Store værelser, grønne omgivelser og dejligt poolområde
Hotel Sunlight Garden Family består af flere små bygninger, der er omgivet af en frodig og grøn have. Haven har frugttræer, palmer, græsplæner, legeplads og to poolområder. De to poolområder er solrige og består hver især af en hovedpool og børnepool samt liggestole og parasoller. Er du mere til stranden, er der 500 meter til hotellets egen strand på Veststranden. Hotellet har planer om at bygge en pool med to vandrutsjebaner i vinteren 2018/2019.

Hotel Sunlight Garden Family har også en bar, en buffetrestaurant, hamam, billard, bordtennis, legeplads og legerum. Ca. en gang om ugen (i højsæsonen) arrangeres der tyrkisk aften eller anden let underholdning. I højsæsonen er også til de mindste en miniklub (4-12 år, ikke dansktalende). Nogle aktiviteter og faciliteter er mod betaling.

Hotellet er centralt beliggende i Side, og i nærheden finder du masser af restauranter og butikker. 

Værelserne
Lyse og rummelige værelser, der er traditionelt indrettede. Alle værelser på Hotel Sunlight Garden har aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), klinkegulv, telefon, køleskab, kedel, hårtørrer og balkon. Badeværelserne er af ældre standard og har walk-in bruser og toilet. Alle værelser er røgfrie.Familieværelse 2 værelses (40 m2) for op til fire personer med to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) og et fælles badeværelse. Air condition i rummet med to enkeltsenge.
Familieværelse 3 værelses (55 m2) for op til seks personer med to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) og en stue med to ekstra senge i en hjørnesofa. Et badeværelse. Aircondition i stuen.
Familieværelse 4 værelses (80 m2) for op til seks personer i to etagers værelse. Den øverste etage består af tre soveværelser og i stueetagen af en stue. To badeværelser og en aircondition på hver etage.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet er ikke egnet og har ikke handicapvenlige værelser. Hotelområdet er uden elevator og ramper og er ikke tilpasset bevægelseshæmmede personer. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
By- og turistområde med lokaltrafik. Støj fra nærliggende moske og poolområdet kan forstyrre. Bygget i 1997, renoveret i 2015. I alt 130 værelser fordelt på 34 mindre bygninger á 3 etager. Ingen elevator. Wifi på hotellet uden beregning. ATM/hæveautomat ca. 100 m uden for hotellet. Hotellet tilbyder gratis transport til og fra stranden et par gange pr. dag i højsæsonen. På hotellets strand er solsenge og parasoller gratis. Poolhåndklæder til rådighed.
* Udendørs pools (undertiden tømt for vedligeholdelse) og nogle faciliteter (herunder a la carte restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Side mah, 1060 sok NO 1, 07330 Manavgat, Antalya, Turkey
Tlf / Fax: +90 242 753 50 34 // +90 242 753 50 99

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE