Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunberk Hotel

Sunberk Hotel

Sæson:

Roligt hotel med god beliggenhed
Sunberk Hotel er et hyggeligt, lille hotel beliggende nær den vestlige strand og promenaden, der går ind til centrum i Side.
Hotelområdet er relativt lille og er velegnet til dig, der ikke går så meget op i faciliteter, men er mere interesseret i en god placering.

På hotellet er der en swimmingpool og børnepool, restaurant, bar og en lille frodig have med forskellige fugle og et kaninbur. Ca. en gang om ugen arrangerer hotellet en tyrkisk aften ved poolen. Nogle faciliteter/aktiviteter er mod tillæg.

Værelserne
Hyggelige og traditionelt indrettede værelser. Alle værelser på Sunberk Hotel er indrettet med sikkerhedsboks (mod betaling), air condition, telefon, satellit-tv, minibar (tom), laminatgulv og balkon (standard) eller terrasse (standard og familie). Alle værelser er røgfrie.
Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (16-25 m2) er af varierende størrelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. En mindre del af standardværelserne er i bungalow stil med egen stue og lille terrasse. Mulighed for ekstra opredning til et barn.
Familieværelse (30 m2) har to soveværelser med dør imellem og et badeværelse. Det ene rum er med dobbeltseng, det andet er med to enkeltsenge. Alle familieværelser er på nederste etage.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Sunberk Hotel tilbyder ikke handicapværelser, og grundet ingen elevator og trin på hotellets område anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Hotellets ligger i et område med generelt fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med lokal trafik. Støj fra den nærliggende moské kan virke forstyrrende. Bygget i 2009, renoveret i 2013. I alt 94 værelser fordelt på tre bygninger. Ingen elevator. Wifi på hele hotellet (mod betaling). Stranden tættest på hotellet (150 m) er offentlig, og denne kan benyttes mod gebyr for liggestole og parasoller. Hotellet har også adgang til en privat strand omkring 2 km fra hotellet, hvor liggestole og parasoller er inkluderet, og hvor der er gratis bus tre gange om dagen i højsæsonen. All Inclusive gælder ikke på stranden. ATM/hæveautomat ca. 500 m fra hotellet.
Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og nogle faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænsede åbningstider i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Selimiye Mah, Begonya Sok no 33 Side / Manavgat
Tlf. +90 242 753 4696 / Fax +90 242 753 3758
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2009 )
  • Renoveret ( 2013 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 10€ per week, 2€ per day )
  • Internetforbindelse i Wifi everywhere (incl. Rooms)

RESTAURANT / BAR

  • Udendørs bar ( Pool bar )
  • Spisesal ( Main restaurant )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service