Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sun Club Side

Sæson:


Hyggeligt lille 4-stjernet hotel i gå-afstand til det meste

Sun Club Side byder på en hjemlig og hyggelig atmosfære med deres dejlige store grønne have og poolområde med vandrutsjebane* og børnepool. Det grønne område bruges gerne til solbadning, gymnastik, volleyball, dans og div. spil. Der er også en scene, hvor hotellet byder på underholdning flere aftener i højsæsonen. Sun Club Side har også lille fitnessrum med fire maskiner og hamam. Og for børn er her børneklub (ikke dansktalende). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

På Sun Club Side finder du barer både indenfor og udenfor. Der er desuden buffet-restauranten, hvor hovedmåltiderne indtages, samt en a la carte-restaurant, der kan bruges mod tillæg.

Udenfor hotellets område finder du en mindre shopping-gade med et marked med tøj, sko, apotek mm. Beliggenheden tæt på stranden (300 m) gør at man nemt kan bevæge sig ind mod den gamle by langs den hyggelige strandpromenade.


Værelserne

Lyse standardværelser (17 m2) med dobbeltseng samt enkeltseng til højst 3 personer. Alle værelser har satellit-tv, aircondition, sikkerhedsboks (mod tillæg), minibar (fyldes med vand dagligt), balkon/terasse. Badeværelset er udstyret med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Selvom at hotellet tilbyder 2 handicapvenlige værelser efter internationale standarder, er hotellet ikke anbefalelsesværdigt for bevægelseshæmmede personer, da der ingen elevator er på hotellet og til hotellets restaurant.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

By- og turistområde. Bygget 2004 med mindre, løbende renoveringer. Ny restaurant i 2012. Gennemgribende renovering i 2013/2014. Totalt 146 værelser i 5 bygninger på 2 etager. Hotellets strand består af grovkornet sand. All Inclusive gælder ikke på stranden. Gratis wifi i lobby og haven. Gratis liggestole og parasoller ved poolen og på stranden. Minimarked, butikker og hæveautomat i gåafstand fra hotellet. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder mod depositum og skift af håndklæde mod betaling.
*Vandrutsjebane er åben hele sæsonen, så længe vejret er godt.


Adresse:
Denizbükü mevkii 07330

Tel./Fax:
+90 242 753 46 86 // +90 242 753 16 39 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 1,5€ per day )
  • Internetforbindelse ( Wifi in general areas )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service