Side Star Resort

https://www.detur.dk/static/side_sidestar_s_sidest/side_sidestar_s_00_sidest.jpg

Sæson:

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service

Førsteklasses hotel med perfekt beliggenhed
Side Star Resort har en fantastisk beliggenhed i et roligt område og med en smuk udsigt over havet. Side Star Resort ligger et stykke udenfor det centrale Side, men i et område hvor der findes et mindre udvalg af butikker og restauranter i den lille by Gündogdu. Dolmus-busser til Side stopper lige uden foran hotellet.

På Side Star Resort finder du café, bar, buffet- og a la carte-restauranter (mexicansk, asiatisk, tyrkisk), der kan benyttes én gang pr. ophold. Hotellet har en stor privat strand, der egner sig godt til træningspas og fitness. På hotellet findes et godt fitnessrum, to tennisbaner, pools, sauna og et flot spa-område, bowling, billard, basketball og et spillerum. Flere gange om ugen er her underholdning. Nogle aktiviteter/faciliteter/behandlinger er mod betaling.

Værelserne
Standardværelser (29 m2) til 3 personer med to separate senge eller dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Værelserne er indrettet i lyse, beige farver og fremstår indbydende og lyse. Havudsigt mod tillæg.
Familieværelse (40 m2) med plads til i alt 4 personer. Havudsigt mod tillæg.
Alle værelser har minibar (opfyldning af vand dagligt), el-kedel, aircondition, sikkerhedsboks, laminatgulv, telefon, satellit-tv og balkon eller terrasse. Alle værelser er røgfrie. Badeværelserne er med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
260 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Bygget 2002. Total renoveret i 2011. I alt 462 værelser i fem blokke med fem etager. Elevator. Konferencemuligheder. Wifi på hotelområdet og i værelserne (gratis indtil 2 MB) og internethjørne (mod betaling). Hæveautomat findes i Gündogdu, ca. 500 m fra hotellet. Én gang pr. besøg indgår et valgfrit a la carte restaurant-besøg. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse eller lukket pga. vejret) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april). 

Adresse: Sancak Mh. Feslegenli Cd. Nr.11/A 07550 Gündoğdu / Side / Antalya
 Tlf.: +90 242 763 85 01


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service