Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Side Star Elegance

Side Star Elegance

Stort og godt hotel i Side
Side Star Elegance er et dejligt hotel for par og familier, der gerne vil bo forholdsvis centralt, men alligevel ikke i centrum, og have adgang til mange gode faciliteter. Fra hotellet er du tæt på strand og strandpromenaden med gåafstand til Side Centrum.

Rundt på hotellets område er grønne områder, og i midten af hotellet ligger poolområde med solterrasse, pool og børnepool*. På hotellet er også indendørs pool samt spa, skønhedscenter, sauna og hamam til at forkæle dig selv på vinterferien. Af andre faciliteter er også fitnessrum, billard, bordtennis, tennis og basketball. Og for de små er her børneklub (ikke dansktalende, 4-11 år) og legeplads. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Rejser du på vinterferie til Side Star Elegance har du under opholdet adgang til to barer, buffetrestaurant og fire a la carte restauranter* (et gratis besøg pr. ophold). Nogle aftener er diskoteket åbent, og hotellet arrangerer ind i mellem livemusik, underholdning og temaaftenener.

Værelser
Komfortable værelser med sikkerhedsboks, minibar (fyldes dagligt med vand), aircondition, satellit-tv, telefon, kedel med kaffe- og tesæt samt balkon. Badeværelser er med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.
Standardværelser (23-28 m2) med plads til i alt 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på normal seng eller sofa. Havudsigt mod tillæg.
Familieværelser (33 m2) med plads til i alt 4 personer. To soveværelser og et badeværelse. Et værelse med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Havudsigt mod tillæg.
Økonomi-værelser (23 m2) med plads til i alt 2 voksne og 1 barn under 12 år. Samme indretning som standardværelser, men forringet udsigt og ofte placeret på laveste etager og i kælderniveau.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
300 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde nær by og strand. Støj fra hotellets poolområde, nærliggende móske og omgivelser kan virke forstyrrende. Bygget i 1987, senest renoveret i vinteren 2014/2015. I alt 499 værelser fordelt på 1 hovedbygning og 2 annekser. 6 etager, elevator. Minimarked, frisør og andre butikker findes på hotellets område (mod betaling). Gratis wifi op til 2 mbit hastighed, virker bedst i lobbyområde, internetcafe mod betaling. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder til rådighed. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april) afhængigt af vejret.

Adresse: Kumköy Mevkii, 07330 Manavgat, Side, Antalya
Tlf.: +90 242 753 18 30
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( Wireless in public areas )

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE