Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Side Star Beach

Sæson:

Familievenligt hotel lige ved stranden
Side Star Beach er med sin legeplads, miniklub (4-11 år), børnepool med vandrutsjebaner og legerum et godt valg til familier med børn. Hotellet er beliggende tæt ved stranden og i gåafstand til Sides gamle bydel.

På hotellets område finder du mange forskellige faciliteter, herunder flere swimmingpools (indendørs swimmingpool er lukket henover sommeren), spa-center med sauna, hamam, fitness, minimarked, frisør, billard og bordtennis. Der er desuden også mulighed for aerobic og vandgymnastik (nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg). Hotellet har både inden- og udendørs barer, buffetrestaurant samt ala carte-restauranter, der kan benyttes én gang pr. ophold. Hotellet arrangerer jævnligt underholdning og live musik.

Fra hotellet har du nem adgang til stranden, hvor du finder hotellets strandbar samt solsenge og parasoller til fri afbenyttelse.

Værelserne
Alle værelser har balkon og er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar (fyldes dagligt med sodavand og øl), kaffe- og te-sæt, aircon, satellit-tv, sikkerhedsboks og telefon. Badeværelserne har bruser, toilet og hårtørrer.
Økonomi-værelse (19 m2) med mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng eller sovesofa). Der er plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år.
Standardværelse (19 m2) med mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng eller sovesofa). Der er plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Enkelte værelser har et lille sideområde. Havudsigt mod tillæg.
Familieværelse (25 m2) med to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkelte senge). Der er plads til i alt 4 personer. Enkelte værelser har et lille sideområde.


Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt område, hvor lyde fra hotellets poolområde og nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Bygget i 1999, renoveret i 2014. I alt 266 værelser fordelt på en hovedbygning med fem etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Wifi på hele hotellet (gratis indtil 2 MB) samt internetcafé. Hotellet har ingen hæveautomat. Gratis poolhåndklæder. Værelserne bliver rengjort dagligt og håndklæder samt sengelinned udskiftes hver 3. dag.

Adresse: Selimiye Mah, Side
Tlf.: +90 242 753 56 00

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 3 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 floors )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service