Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sandy Beach Hotel

Sandy Beach Hotel

Sæson:


Strandhotel tæt ved den antikke by i Side

Sandy Beach Hoel er et mindre hotel med afslappet atmosfære og venligt personale. Hotellets område indbyder til en ferie for hele familien. Her er poolområde med både voksen- og børnepool, og fra hotellet er direkte adgang til bred, dejlig og meget børnevenlig sandstrand. Solsenge og parasoller er gratis for hotellets gæster på hotellets private del af stranden (All Inclusive indgår ikke på stranden). Fra stranden går promenaden ind til Side.

Af andre faciliteter tilbyder Sandy Beach Hotel mulighed for spa, sauna, hamam, lille fitnessrum, bordtennis og vandsportsaktiviteter på stranden. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling. Her arrangeres underholdning på hotellet med sportsindslag i og omkring poolen, tyrkisk aften 1 gang om ugen, og nogle gange arrangeres her også livemusik. Dagens måltider nyder du i hotellets buffetrestaurant.


Værelserne

Alle værelser har balkon, aircondition, minibar (indeholdende vand ved ankomst), sikkerhedsboks (mod tillæg), satellit-tv og lille balkon. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelserne (18-23 m2) op til 4. etage er lyse og hyggeligt møbleret. Værelser på 5. sal med lidt ældre møblement. Her er plads til i alt 2 voksne og 1 barn under 12 år med dobbeltseng eller to enkeltesenge og med barnet på ekstra opredning.
Familieværelserne (27-33 m2) består af dobbeltseng og 2 enkeltsenge, så der er plads til i alt 4 personer.

Standardværelse (stort)
 (27-30 m2) er udstyret som standardværelse men med plads til 4 personer. Dobbeltseng og to enkeltsenge.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet tilbyder ikke handicapvenlige værelser, dog er hotellet for gangbesværede, mens kørestolsbrugere kan have svært ved at komme rundt på hotelområdet bl.a. grundet trin ind til værelserne. Hotellet har ramper, også til stranden, og elevator (på nær i én bygning), og langs strandpromenaden er forholdsvis fladt terræn til centrum af Side. Ad hovedvejen til Side centrum er kuperet terræn.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

Turist/byområde. Lokal trafik og støj fra poolområde, underholdning og nærliggende moské kan være forstyrrende. Opført i 2000 og har gennemgået en gennemgribende renovering i 2006 og 2007. I 2015/16 blev alle værelser renoveret. Hotellet har i alt 261 værelser fordelt på 6 bygninger á 4-5 etager. Elevator, dog 1 blok uden. Konferencefaciliteter. All Inclusive på stranden indgår ikke. Poolhåndklæder til rådighed, skift mod betaling. Wifi i hotellets lobby uden beregning, ellers mod tillæg. Minimarked, frisør og enkelte butikker findes på hotellets område. Ca. 500 m til nærmeste ATM/hæveautomat.


Adresse:
 Side Mah. Asteria Sok. NO: 3/2, Side/Manavgat/Antalya, Tyrkiet
Tlf.: 0090 242 753 67 27 

GOOGLE REMARKETING CODE