Roma Beach Resort

https://www.detur.dk/static/side_roma_beach_resort_roma/side_roma_beach_resort_s_00_roma.jpg

Sæson:

Eksklusivt hotel i romersk stil
Et smukt hotel, der ligger i et stille og roligt område for enden af en vej, hvor der kører dolmus ind til det antikke Side hvert 10 minut lige udenfor hotellet. Hotellet har en utrolig afslappet voksen atmosfære og af et 5-stjernet hotel føles dette ikke så stort. Faciliteterne ligger tæt ved hinanden, og det er nemt at finde et roligt sted. Her er pool og børnepool både ude og indendørs. To vandrutsjebaner, som børn kan benytte under forældrenes opsyn.

På området hersker en venlig atmosfære. Her er diskotek, bar, buffet- og tre a la carte-restauranter (et besøg pr. ophold) og flere butikker samt frisør (mod betaling). Enkelte aftener arrangeres underholdning og livemusik. Tyrkisk bad (hamam), fitnessrum, billard, bordtennis, strandvolley og flere vandsportsaktivieter (mod betaling). For de små er her legerum, legeplads og miniklub (4-12 år).

Værelserne
Standardværelser (26 m2) for op til 3 voksne og 1 barn under 12 år med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i standardseng. Havudsigt mod tillæg.
Familieværelser (ca. 52 m2) for to voksne og to børn (under 12 år) med dobbeltseng, hvor børnene sover i køjeseng i samme værelse som de voksne.
Alle værelserne er pænt indrettet i afdæmpede farver. I værelserne er minibar (vand og sodavand er inkluderet), laminatgulv, telefon og satellit-tv. Alle værelser har møbleret balkon.
Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Bemærk venligst, at balkonen på værelserne på øverste etage har minimal udsigt pga. høj mur på balkonen.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Afsides fra turistområde. Roligt område lige ud til egen privat sandstrand. Opført i 2010. Mindre renoveringer 2013. I alt 243 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. Der er trådløst internet i lobbyen (gratis) og på andre steder af hotellet samt internetcafeen  (begge mod betaling). Stranden er fredet sandstrand med strandklitter. Gratis solsenge og parasoller. Strandhåndklæde gratis - kan skiftes mod 1 euro. Der findes en ATM (hæveautomat) ca. 2 km fra hotellet.

Adresse: Gündogdu, Side
Tlf./Fax: +90 242 763 00 44 // +90 242 763 01 99Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya - 55 km )
  • Strand ( Own beach - 180 m )
  • Lokalt centrum ( Colakli - 3 km )
  • Hovedcentrum ( Antic Side - 14 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( 180 m )
: betalt service