Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Roma Beach Resort

Roma Beach Resort

Sæson:

Eksklusivt hotel i romersk stil
Et smukt hotel, der ligger i et stille og roligt område for enden af en vej, hvor der kører dolmus ind til det antikke Side hvert 10 minut lige udenfor hotellet. Hotellet har en utrolig afslappet voksen atmosfære og af et 5-stjernet hotel føles dette ikke så stort. Faciliteterne ligger tæt ved hinanden, og det er nemt at finde et roligt sted. Her er pool og børnepool både ude og indendørs. To vandrutsjebaner, som børn kan benytte under forældrenes opsyn.

På området hersker en venlig atmosfære. Her er diskotek, bar, buffet- og tre a la carte-restauranter (et besøg pr. ophold) og flere butikker samt frisør (mod betaling). Enkelte aftener arrangeres underholdning og livemusik. Tyrkisk bad (hamam), fitnessrum, billard, bordtennis, strandvolley og flere vandsportsaktivieter (mod betaling). For de små er her legerum, legeplads og miniklub (4-12 år).

Værelserne
Alle værelserne er pænt indrettet i afdæmpede farver. I værelserne er minibar (vand og sodavand er inkluderet), laminatgulv, telefon og satellit-tv. Alle værelser har møbleret balkon. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer. Bemærk venligst, at balkonen på værelserne på øverste etage har minimal udsigt pga. høj mur på balkonen.
Standardværelser (26 m2) for op til 3 voksne og 1 barn under 12 år med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i standardseng. Havudsigt mod tillæg.
Familieværelser (ca. 52 m2) for to voksne og to børn (under 12 år) med dobbeltseng, hvor børnene sover i køjeseng i samme værelse som de voksne.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Roma Beach Hotel er egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet tilbyder tre handicapvenlige værelser på anmodning. Der findes trin med ramper på hotellets område. Desuden ligger hotellet i et område med fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Afsides fra turistområde. Roligt område lige ud til egen privat sandstrand. Opført i 2010. Mindre renoveringer 2013. I alt 243 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. Gratis wifi i hotellets lobby og internetcafe ( mod betaling). Stranden er fredet sandstrand med strandklitter. Gratis solsenge og parasoller. Strandhåndklæde gratis - kan skiftes mod 1 euro. Der findes en ATM (hæveautomat) ca. 2 km fra hotellet.

Adresse: Gündogdu, Side
Tlf./Fax: +90 242 763 00 44 // +90 242 763 01 99
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( 300 m )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE