Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Riolavitas Resort & Spa

Riolavitas Resort & Spa

Sæson:

Førsteklasses og moderne resort
Riolavitas Resort & Spa er et nybygget og moderne hotel omkring syv kilometer øst for Side. Det er til dig, der ønsker førsteklasses omgivelser og service og at bo komfortable på ferien. Hotellet føles dejligt gennemtænkt, og der er masser af faciliteter, så du behøver ikke at forlade hotelområdet, hvis du ikke ønsker det. Der er flere barer, en lounge, konditori, en buffetrestaurant samt a la carte-restauranter, hvor du som All Inclusive gæst kan vælge at spise én gang uden beregning (bordreservation er nødvendig). Derudover findes der natklub, luksuriøse spa-faciliteter og fitnesscenter på hotellets område.

Hotellets animationsteam organiserer aktiviteter, motion og underholdning dagligt for alle aldre. Poolområdet* består af en større swimmingpool, et børnebassin og en swimmingpool med tre vandrutschebaner**. Det er omgivet af en dejlig have med udsigt over den smukke Manavgat-flod, der grænser op til hotellets område. For at komme til stranden skal man gå ad nogle små stier gennem en lille, lys pinjeskov, og fra receptionen er en tunnel til parken og stranden for gæster, der ikke ønsker at krydse gaden. Der er i det hele taget gode vandrestier i området, pinjeskoven, og den lille Titriyengölsø ligger ikke langt væk. Der er også et mindre shoppingområde, åbent i højsæsonen, cirka to kilometer væk. Busser til Side og Manavgat stopper tæt ved. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Komfortable, rummelige og dejlige værelser stilfuldt indrettet i brune toner. Alle værelser har telefon, satellit-tv, laminatgulv, safetyboks (mod tillæg), air condition, minibar (vand og sodavand inkluderet), kedel til te- og kaffe og balkon. Badeværelserne har toilet, brusekabine og hårtørrer.
Standardværelse (35 m2) til to personer og med mulighed for en ekstra seng til 3. Mand. En dobbeltseng eller to separate senge. Delvis havudsigt mod tillæg.
Familieværelse (55 m2) til i alt 4 voksne + 1 barn under 12 år med to soveværelser og to badeværelser.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Riolavitas Resort & Spa er egnet for bevægelseshæmmede personer, og her er 3 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Vi gør dog opmærksom på, at døren ind til værelset måler 80 cm. og døren til badeværelse måler 70 cm. Der findes trin med ramper rundt på hotellets område, og hotellets nærområde har et generelt fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med lokal trafik. Lyd fra hotellets poolområde og underholdning kan nogle gange virke forstyrrende. Bygget i 2016. En bygning med i alt 362 værelser. Konferencefaciliteter. Gratis wifi på hotellets områder. Konferencefaciliteter. Lille mellemrum på balkonerne mellem gulv og rækværk. Transport til stranden er tilgængelig hvis ønsket. Vandet bliver hurtigt dybt på stranden. Aircon er centralt styret og normalt kun i brug fra midten af juni til september, nogle gange kun visse timer på dagen. Poolhåndklæde udlånes.
* Udendørs swimmingpools (nogle gange tømt til vedligeholdelse) og nogle faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbning i lavsæsonen (nov-april) og vejrforhold.
** Vandrutschebaner er åbne kl. 10-12 og kl. 14-16.

Adresse: Sorgun mah. Bogaz mevkii 35/1, 07 600 Manavgat
Tlf: +90 242 777 17 17 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 8 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( MasterCard & Visa )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 2 €/day )
  • Internetforbindelse ( Free all over the hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE