Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Löwe Hotel Side

Löwe Hotel Side

Sæson:

Middelklasse hotel med central beliggenhed
Löwe Hotel har en relativt rolig beliggenhed bag centrum af byen og i gåafstand fra både gamle Side og stranden. Hotellet er lille og har en intim og afslappet atmosfære. Hotellets bygning har form af et L, og i centrum er der et hyggeligt poolområde med bar og et afgrænset børnebassin til hotellets mindste gæster.

På Löwe Hotel har du buffetrestaurant, bordtennis og billard og mindre spacenter med hamam og sauna. En gang om ugen arrangerer hotellet en tyrkisk aften eller lignende. Nogle faciliteter / aktiviteter er mod tillæg.

Værelserne
Lyse, moderne indrettet værelser. Alle værelser har to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Derudover har værelserne aircon, telefon, satellit-tv, minibar (fyldt med vand ved ankomst), klinke- eller laminatgulve og balkon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (17 m2) med plads til i alt 3 personer

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Löwe Hotel er egnet for bevægelseshæmmede personer, og her er et handicapvenligt værelse til rådighed på anmodning. Der findes trin med ramper rundt på hotellets område, og nærområdet har et generelt fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive

I øvrigt
Hotellet ligger i et turistområde, hvor lyde fra den lokale trafik, omstrejfende hunde og haner samt nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Bygget i 2010, renoveret i 2016. Består af en bygning med i alt 72 værelser. Safetyboks på værelset koster 10 euro/uge. Wifi på hele hotellet er mod betaling (2 euro/dag). Poolhåndklæde er til rådighed og udskiftes for 0,50 euro/poolhåndklæde. Hæveautomat/ATM er ca. 500 m væk. Hotellet tilbyder transport til stranden i højsæsonen. Udendørs swimmingpools tømmes nogle gange ifm. vedligeholdelse og nogle faciliteter (herunder a la carte restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbning i lavsæsonen (okt.-april).

Adresse: Side Mah.506 Sk.No:8/1 Side
Tlf. +90 242 753 3315 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2010 )
  • Renoveret ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
  • Elevator ( 1 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Udendørs bar ( Pool Bar )
  • Spisesal ( Main restarant )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service