Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

La Grande Resort & Spa

Sæson:

Lækkert hotel med egen strand
Side La Grande Resort & SPA ligger i byen Kumköy syv km fra Side i et roligt turistområde. Hotellet råder over hele fem udendørs pools til børn og voksne. Den ene er udstyret med fem vandrutsjebaner. I vintersæsonen er her desuden to indendørs pools. Der er poolhåndklæder til fri afbenyttelse. Hotellet byder også på spa med sauna og hamam. Desuden fitnesscenter samt mulighed for bordtennis, beachvolley og vandsport. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling.
Hotellet råder over privat sandstrand, hvor solsenge og parasoller er til rådighed.

Hotellet har en buffetrestaurant og flere barer indendørs og udendørs. Med i All Inclusive-konceptet er desuden strandbar samt tre a la carte-restauranter (et besøg pr. ophold. Bordreservation nødvendig). Hotellet arrangerer jævnligt live musik og underholdning. Til de små er her miniklub (4-12 år), legeplads og legerum.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon, elkedel, minibar (opfyldes dagligt med læskedrikke), air condition, sikkerhedsboks (mod tillæg), satellit-tv og telefon. Værelserne er rummelige og moderne indrettet med laminatgulv. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Udsigt til enten poolområdet eller landsiden.
Fire handicapværelser til rådighed på forespørgsel.
Standardværelse (32 m2) Udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er plads til i alt 2 voksne +1 barn under 12 år på en ekstra opredning (foldeseng).
Familieværelse (52 m2) Består af to værelser med dør imellem. Det ene værelse har dobbeltseng det andet to enkeltsenge. Der er desuden mulighed for en ekstra opredning på foldeseng, så der er plads til i alt 3 voksen + 2 børn under 12 år.
Eco-værelser er som standardværelse men kan være placeret uden udsigt.

Måltider
All Inclusive.

Øvrigt
Hotellet åbnede i 2015. Det ligger et roligt turistområde, hvor støj fra hotellets omgivelser forekommer, bl.a. fra en nærliggende moske. Hotellet består af en L-formet bygning med ni etager med i alt 381 værelser. Elevator. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning i hotellets lobby, ellers mod betaling. Hotellet har minimarked, butikker og frisør.
Der kører en gratis shuttle bus mellem hotel og strand (500 m).

Adresse Ilica Ma. Kumköy Bul. NO:91, Side/Antalya
Tlf. +90 242 777 05 10 Fax +90 242 777 05 73

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( Free in public areas )
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
  • Indendørs pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service