Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Iz Flower Side Beach


Hotel med privat strand og pool med vandrutsjebane

Iz Flower passer til alle, der gerne vil bo tæt på stranden og have mange faciliteter. Hotellet har en privat strand med solsenge (uden betaling), et stort poolområde med vandrutsjebaner* og en løvrig have. På hotelområdet findes flere barer, en buffetrestaurant og a la carte-restauranter (bl.a. med fisk eller mexicansk inspiration, der er åbne fra 15/5-15/10). Der er også flere små butikker, sauna, hamam, spa, billard, bordtennis, motionsrum (med aircondition og 8 motionsmaskiner), strandvolleyball, børneklub, legeplads, etc.

I højsæsonen har hotellet et aktivitetsteam der arrangerer aktiviteter og underholdning både om dagen og om aftenen. Enkelte aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.


Værelserne

Standardværelser (15-17 m2) til to personer med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning til et barn (under 12 år).
Familieværelser (35 m2) til tre voksne, eller to voksne og to børn (under 12 år) med et separat soveværelse med to separate senge eller en dobbeltseng og et opholdsrum med to ekstra opredninger i sovesofaen. Familieværelserne er mere slidte og har en noget lavere standard end dobbeltværelserne.
Alle værelser er lyse og traditionelt indrettede. De har minibar (vand er inkluderet), sikkerhedsboks (mod tillæg), klinkegulv, telefon, satellit-tv og balkon. Badeværelserne har badekar med vægmonteret bruser, toilet og hårtørrer. Enkelte af værelserne har laminatgulv og brusekabine.


Måltider
All Inclusive


Øvrigt

Turistområde med trafik og støj fra nærliggende restauranter og barer der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1996 og totalrenoveret i 2008/09 og lettere renoveret igen i 2012 samt 2013/14 hvor der er tilføjet 50 nye værelser. Der er i alt 259 værelser fordelt på to bygninger. Der er mange trapper og niveauforskelle på området. Det er trådløst internet i lobbyen og ved poolen (mod betaling). Poolhåndklæde er inkluderet, men ønsker man det skiftet under opholdet sker dette mod betaling. Der er en ATM (hæveautomat) på hovedgaden ca. 500 m fra hotellet.
*Vandrutsjebaner åbne frem til slutningen af oktober.


Adresse:
Kumköy, Side

Tlf./Fax:
+90 242 756 04 44 // +90 242 756 10 71

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool

STRAND

  • Hotellets strand ( own beach )
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
  • Børnepool

STRAND

  • Hotellets strand ( own beach )
: betalt service