Iz Flower Side Beach

https://www.detur.dk/static/side_iz_flower_side_beach_s_izflow/side_iz_flower_side_beach_s_00_izflow.jpg

Sæson:


Hotel med privat strand og pool med vandrutsjebane

Iz Flower Side Beach passer til alle, der gerne vil bo tæt på stranden, nær butikker og have mange faciliteter. Hotellet har en privat strand med solsenge og et stort solrigt poolområde med 5 pools, bl.a. med vandrutsjebaner* og børnepool. Hotellet ligger skønt lige ud til vandet og har en dejlig grøn have, hvor du kan finde skygge under palmerne. Ca. 300 m fra hotellet starter promenaden ind til Side by.

På hotelområdet findes flere barer, en buffetrestaurant og a la carte-restauranter (bl.a. med fisk eller mexicansk inspiration, der er åbne fra 15/5-15/10) samt en a la carte bøfhus-restaurant mod betaling. Her er også flere små butikker, sauna, hamam, spa, billard, bordtennis, fitnessrum (med aircondition og 8 motionsmaskiner), strandvolleyball, børneklub (ikke dansktalende), legeplads, etc. I højsæsonen har hotellet et aktivitetsteam, der arrangerer aktiviteter og underholdning både om dagen og om aftenen. Enkelte aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.


Værelserne

Alle værelser er lyse og traditionelt indrettede. Værelserne har minibar (vand er inkluderet), sikkerhedsboks (mod tillæg), klinke- eller laminatgulv, satellit-tv, kedel med kaffe/te-sæt og balkon. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer. Alle værelser er ikke-ryger.
Standardværelser (15-17 m2) til to personer med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning til et barn (under 12 år).
Familieværelser (35 m2) til tre voksne, eller to voksne og to børn (under 12 år) med et separat soveværelse med to separate senge eller en dobbeltseng og et opholdsrum med to ekstra opredninger i sovesofaen. Familieværelserne er mere slidte og har en noget lavere standard end dobbeltværelserne.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet har to handicapvenlige værelser til rådighed ved forespørgsel på første sal. Men da hotellet råder over et stort område og har mange niveauforskelle uden ramper, anbefaler vi ikke hotellet for bevægelseshæmmede personer.


Måltider
All Inclusive


Øvrigt

Turistområde med trafik og støj fra nærliggende restauranter og barer der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1996 og totalrenoveret i 2008/09 og lettere renoveret igen i 2012 samt 2013/14 hvor der er tilføjet 50 nye værelser. I alt 259 værelser fordelt på to bygninger á 9 etager. 2 elevatorer i hver bygning. Mange trapper og niveauforskelle på området. Trådløst internet i lobbyen og ved poolen (mod betaling). Poolhåndklæde er inkluderet, men ønsker man det skiftet under opholdet sker dette mod betaling. ATM (hæveautomat) på hovedgaden ca. 500 m fra hotellet. Konferencefaciliteter.
*Vandrutsjebaner åbne frem til slutningen af oktober.


Adresse:
Kumköy, Side

Tlf./Fax:
+90 242 756 04 44 // +90 242 756 10 71

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( own beach )
: betalt service