Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Horus Paradise Luxury Resort

Horus Paradise Luxury Resort

Sæson:

Officiel et 5-stjernet hotel, men standardværelserne i haven er af ældre dato og har derfor en standard på omkring 3+

Lækkert hotel i egyptisk stil med noget for alle
Et fantastisk, førsteklasses resort på over 80.000 m2 med udsmykning inspireret af bl.a. det gamle Egypten. Hotellet består af en hovedbygning, to nye resortbygninger og flere mindre nyrenoverede sidebygninger (også kaldt club-bygninger) spredt ud i den gigantiske have. Her er det let at finde sit eget sted at slappe af. Resortet er velegnet for både unge og gamle, par og familier og alle andre midt imellem. Her er så meget plads, at alle kan føle sig hjemme.

På Horus Paradise Luxury Resort er flere pools, som er fordelt ud på hotellets område, en af dem er med flere vandrutsjebaner*, miniklub (ikke dansktalende) og en god privat lav-vandet sandstrand. Her er en hovedrestaurant med buffet og fire a la carte-restauranter (seafood, italiensk, mexicansk, ottomansk), der mod reservation kan benyttes én gang gratis pr. ophold (drikkevarer mod tillæg) og flere barer. Hotellet har et fint spa-anlæg, fitnesscenter, sauna, hamam, billard, bordtennis, tennisbane, strandvolleyball, vandsportsgrene, m.m. På Horus Paradise Luxury Resort er også et stort underholdningsteam, som arrangerer aktiviteter og underholdning hele dagen (ikke dansktalende). Nogle aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.

På hotellets område ligger få butikker, uden for området findes der mange flere butikker og restauranter, og der er gåafstand ind til det centrale Side ad strandpromenaden. Vil du nyde ferien i strandkanten, krydser du strandpromenaden finder du hotellets egen sandstrand, som er en del af den offentlige strand.

Værelserne
Værelserne på Horus Paradise Luxury Resort er fordelt i hovedbygningen, resortbygningerne og sidebygningerne. Alle værelser har satellit-tv, telefon, laminatgulv eller gulvtæppe, minibar der fyldes dagligt med vand, sikkerhedsboks, aircondition (i standardværelser afhængigt af vejret) og møbleret balkon eller terasse.

Standardværelse (hovedbygning)
Lækre, luksuriøse og moderne værelser (25-30 m2) med røde tekstiler og møbler holdt i mørkt design. Her er to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Her er plads til i alt 2 voksne og 1 barn (under 12 år). Alle værelser er ikke-ryger. Vælg mellem land- eller havudsigt.
Badeværelset er udstyret med toilet, badekar med bruser og hårtørrer.

Superiorværelse (resortbygning)
Moderne og dejlige superiorværelser (25-30 m2) indrettet i lyse farver. Her er en dobbeltseng eller to enkeltsenge og med mulighed for en ekstra opredning, så der max kan være 3 personer.
Badeværelserne er udstyret med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Familieværelse (resortbygning)
Disse værelser (41-53 m2) består af et badeværelse og 2 værelser adskilt med dør, dog glasvindue i væggen. Her er en dobbeltseng samt et værelse med to enkeltsenge. Der er således plads til højst 4 personer.
Badeværelset er udstyret med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Suite (resortbygning)
Disse værelser (45-73 m2) består af et badeværelse, et soveværelse og et opholdsrum. Her er en dobbeltseng samt mulighed for ekstra opredninger på sofa. Her er således plads til højst 3 personer.
Badeværelset er udstyret med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Horus Paradise Luxury Resort er egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet tilbyder 6 handicapvenlige værelser på anmodning. Vi gør opmærksom på, at værelserne er fordelt i forskellige bygninger, men der er elevatorer i alle bygninger. Hotellets område er generelt fladt, men der vil forekomme niveauforskelle. Der er ramper ved alle hotellets trapper. Skal man ind og opleve Side by, kan det anbefales, at gå via strandpromenaden, da den er bedst fremkommelig for bevægelseshæmmede personer.

Måltider
Ultra All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets egen underholdning kan virke forstyrrende. Opført i 1984 med tilføjelser i 2015 og 2016, alt med løbende renoveringer. I alt 683 værelser fordelt på en stor hovedbygning (8 etager), to nye resortbygninger (5 etager) og flere mindre sidebygninger (3-4 etager). Sidebygningerne har ikke elevator. Konferencefaciliteter. Gratis liggestole, parasoller og strandhåndklæder ved poolen og stranden. Gratis Wifi (mod betaling). 250 m til nærmeste ATM/hæveautomat. Bemærk, dresscode på a la carte-restauranter. Lange bukser påkrævet, ingen adgang i badetøj og korte ærmer.
*Vandrutsjebaner er lukket sidst på sæsonen.

Adresse: Side Mah. İnönü Bulvarı No : 35/1 07330, Side-Antalya
Tlf./Fax: +90 242 753 39 00 // +90 242 753 44 55 

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( Till 256 MB free )

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE