Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Grand Şeker Hotel

Grand Şeker Hotel


Dejligt og familievenligt hotelGrand Seker Hotel er et rart familievenligt hotel, der ligger ca. 6 km fra centrum af Side, i området Evrenseki. Til vinterferien anbefaler vi at bruge hotellets indendørs pool, når I skal have en frisk dukkert og hygge med vand. Af aktiviteter for børn er her en lille legeplads og børneklub (4-12 år) med masser af spil og sjov (ikke skandinavisk talende personale).

Grand Seker Hotel tilbyder også andre faciliteter og aktiviteter end indendørs pool og sjov for børn. Spa- og skønhedssalon tilbyder en bred vifte af behandlinger og massage, sauna, hamam og fitnesscenter (behandlinger mod betaling). Ellers byder på hotellet forskellige aktiviteter som bordtennis, tennis og basketball (nogle aktiviteter mod betaling). Tyrkisk aften afholdes en gang om ugen. Flere forskellige barer er tilgængelige på Grand Seker Hotel, hvor du finder en indendørs bar, poolbar og strandbar, samt et diskotek og livemusik et par gange om ugen.


Værelserne


Standardværelser
(20 m2) enkelt, men elegant værelse i hvide og brune toner med laminatgulve. Værelserne har aircondition (centralstyret), telefon, tv, minibar fyldt med vandflasker ved ankomst, balkon og sikkerhedsboks mod ekstra gebyr. Badekar på de fleste værelser, brusebad med håndbruser i nogen af ​​badeværelserne. Toilet og hårtørrer på hvert værelse. Plads til op til 2 voksne + 1 barn. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på transportabel seng.
Superiorværelser (22 m2) har plads til 3 personer. Samme faciliteter som standardværelser.

Familieværelse med køjeseng
(24 m2) består af en dobbeltseng + køjeseng med plads til op til 3 voksne + 1 barn, ellers de samme faciliteter som standardværelser.

Familie med "connection dør"
(36 m2) er to værelser med en forbindende dør, plads til op til 4 personer, ellers samme faciliteter som standardværelser.

Grand Seker Hotel tilbyder også 4 handicapvenlige værelser. Og hotellets område er fladt og nemt at komme rundt på.


MåltiderAll Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
150 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 


ØvrigtGrand Seker Hotel, bygget i 2000, små renoveringer hvert år. I 2017 gennemgik bygning 1 og 2 en større renovation af værelserne. I alt 389 værelser fordelt på 7 blokke. 4. etager i hver blok. Elevator på hotellet. Minimarked samt guld og læder shop i lobbyen. Trådløst internet er gratis i lobbyen, men koster ekstra på værelserne. Konferencefaciliteter til rådighed. Larm fra poolområde og nærliggende moske vil kunne høres. Poolhåndklæder kan lejes mod betaling. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse eller lukkert) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april).


Adresse
: Evrenseki Beldesi Manavgat / Antalya

Tlf./Fax:
+ 90 242 763 84 20 // + 90 242 763 84 19

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
: betalt service


Dejligt og familievenligt hotelGrand Seker Hotel er et rart familievenligt hotel, der ligger ca. 6 km fra centrum af Side, i området Evrenseki. Hotellet har et stort poolområde med 2 pools ved siden af hinanden, med hver 2 rutsjebaner - så i alt 4 rutsjebaner*. Den ene pool arrangerer aktiviteter og sjov hver dag. Her er også børnepool og en afslapningspool for dem, der hellere vil slappe af og nyde ferien. Fra hotellet er ca. 300 m til stranden.

Spa- og skønhedssalon tilbyder en bred vifte af behandlinger og massage, sauna, hamam og fitnesscenter (behandlinger mod betaling). Ellers byder på hotellet forskellige aktiviteter som bordtennis, tennis og basketball (nogle aktiviteter mod betaling). Tyrkisk aften afholdes en gang om ugen. Legeplads og børneklub for børn mellem 4 og 12 år med masser af spil og sjov (ikke skandinavisk talende personale).

Flere forskellige barer er tilgængelige på Grand Seker Hotel, hvor du finder en indendørs bar, poolbar og strandbar, samt et diskotek og livemusik et par gange om ugen. I buffetrestauranten kan du nyde dagens måltider, og her er også 2 a la carte restauranter til rådighed mod betaling.


Værelserne


Standardværelser
(20 m2) enkelt, men elegant værelse i hvide og brune toner med laminatgulve. Værelserne har aircondition, telefon , tv, minibar fyldt med vandflasker ved ankomst, balkon og sikkerhedsboks mod ekstra gebyr. Badekar på de fleste værelser, brusebad med håndbruser i nogen af ​​badeværelserne. Toilet og hårtørrer på hvert værelse. Plads til op til 2 voksne + 1 barn.
Superiorværelser (22 m2) har samme faciliteter som standardværelser, har plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne.

Familieværelse med køjeseng
(24 m2) består af en dobbeltseng + køjeseng med plads til op til 3 voksne + 1 barn, ellers de samme faciliteter som standardværelser.

Familie med "connection dør"
(36 m2) er to værelser med en forbindende dør, plads til op til 4 personer, ellers samme faciliteter som standardværelser.

 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Grand Seker Hotel tilbyder også 4 handicapvenlige værelser. Hotellets område er fladt og nemt at komme rundt på. Dog er det omkringliggende terræn nær hotellet mere kuperet. Fortove på vejene lige udenfor hotellet, dog med høje kantstene.


MåltiderAll Inclusive


Øvrigt

Grand Seker Hotel, bygget i 2000, små renoveringer hvert år. I 2017 gennemgik bygning 1 og 2 en større renovation af værelserne. I alt 389 værelser fordelt på 7 blokke. 4. etager i hver blok. Elevator på hotellet. Minimarked, samt guld og læder shop i lobbyen. Trådløst internet er gratis i lobbyen, men koster ekstra på værelserne. Konferencefaciliteter til rådighed. Poolhåndklæder til rådighed mod betaling. Larm fra poolområde og nærliggende moske vil kunne høres.
*Vandrutsjebaner er åbne hele sommersæsonen såfremt vejret er godt.


Adresse

: Evrenseki Beldesi Manavgat / Antalya

Tlf./Fax:
+ 90 242 763 84 20 // + 90 242 763 84 19 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service