Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Euphoria Palm Beach Resort

Euphoria Palm Beach Resort

Sæson:

Dejligt familiehotel i kæmpe have
Euphoria Palm Beach Resort er et dejligt hotel der primært henvender sig til familier med børn, men også dem, der ønsker at slappe af og nyde solen og havet. Hotelområdet er en kæmpe have, med mindre bygninger spredt ud over området og indhyllet i grønt. Der er masser af grønne områder til leg og sjov, eller hvis du hellere vil ligge i skyggen fra et træ og læse eller blot have lidt kvalitetstid med dig selv.

I haven er der to store pools, en børnepool (opvarmet i tiden før og efter højsæson), og en mindre pool med to vandrutsjebaner**, legeplads og seks tennisbaner. Der er også et spa-område, fitnesscenter, sauna, indendørs swimmingpool (åben november-april), flere barer, en buffet og seks à la carte-restauranter (hvor af nogle kan benyttes gratis mod reservation). På den hyggelige og relativt lange sandstrand er der masser af liggestole, beach volley og vandsport. Der er et animation team, der organiserer motion, aktiviteter og underholdning hver dag.

Hotellet ligger i Kizilagaç-området, ca. 19 km øst for Side. Der er et lille indkøbscenter åbent i højsæsonen. Bussen til Manavgat stopper i nærheden af hotellet. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Rummelige og traditionelt indrettede værelser med lyse tekstiler og hvide træmøbler.
Standardværelse (27 m2) til to personer med mulighed for en ekstra opredning til 3. mand.
Familieværelse (71 m2) med to soveværelser, en stue og enten et eller to badeværelser. Her er plads til i alt 4 voksne + 1 barn under 12 år.
Alle værelser har to separate senge (i familiesuiten er der et værelse med dobbeltseng), klinkegulve, satellit-tv, telefon, minibar (vand og sodavand er inkluderet ved ankomst), safetyboks, air condition og balkon eller terrasse med udsigt over haven.
Badeværelse med badekar med bruser, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Euphoria Palm Beach Resort er egnet for bevægelseshæmmede personer, og her er 6 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Der findes ramper rundt på hotellets område. Vi gør dog opmærksom på, at der nogle skridt til poolområdet, og stranden er ikke særlig handicapvenlig. Hotellet ligger i et område med fladt terræn.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets poolområde og en nærliggende moske kan nogle gange opfattes som forstyrrende. Renoveret i 2013. I alt 586 værelser fordelt over en hovedbygning og flere bungalowbygninger. Konferencefaciliteter. Wifi i lobby, ved pool og i restaurant (gratis). Poolhåndklæder udlånes. ATM/hæveautomat er ca. 500 m væk.
*Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april).
** Vandrutschebaner er åbne fra kl. 10-12 og kl. 14-16.

Adresse: Kizilagaç Turizm Bölgesi P.K 146, 07600 Manavgat
Tlf: +90 242 748 71 48
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( In hotel area )
: betalt service