Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Dream World Resort

Dream World Resort

Sæson:

Bo på et drømmepalads
Lækkert, mindre resort udenfor Side i området kaldet Evrenseki med ialt 232 værelser. Hotellets lobby er meget rummelig og indbydende med mange mødesteder. I den ene ende af lobbyen findes lobby-baren, der er placeret med mange siddesteder omkring, og alle All Inclusive-drikkevarer serveres mellem 10-24 (gratis). Lobbybaren er åben 24 timer, hvor drikkevarer udover All Inclusive-konceptet kan købes mod betaling.

Hovedrestauranten på Dream World Resort er placeret på den nederste etage og serverer lækre måltider 3 gange om dagen. Drikkevarer serveres af tjenere ved bordet under frokosten og aftensmaden. Der er muligheder for at nyde dit måltid enten indendørs med air condition i restauranten, eller udendørs, hvis du ønsker det. Der er også tre a la carte-restauranter, hvor af én kan benyttes gratis under opholdet.

Poolområdet er meget hyggeligt og omkring poolområdet, bliver der spillet musik i dagtimerne. Poolens vandrutsjebane er åben til slutningen af oktober. Der er en poolbar ved siden af poolen, og her serveres drinks og snacks (under nævnte timer i All Inclusive-konceptet). Hotellets animationsteam sørger for daglig underholdning, og nogle aftener arrangeres der temaaftenener.

Stranden ligger omkring 350 m fra hotellet, og stranden er sandet. Hotellets strand er en del af den offentlige strand.

Værelserne
Smagfuldt indrettede værelser med møbler af mørkt træ og tekstiler i beige og turkis. Alle værelser har minibar (vand inkluderet), kedel med te og kaffe tilbehør, laminatgulve, aircondition, telefon, satellit-tv og balkon eller terrasse (otte standardværelser er uden). Alle værelser er røgfrie.
Standardværelse (22 m2) for op til 2 voksne + 1 barn under 12 år med barnet i ekstra seng.
Familieværelse (34 m2) for op til fire personer, der består af to værelser med en fælles indgang og badeværelse. Nogle af familieværelserne er i to etager med en trappe mellem.
Badeværelserne har bruser (nogle familieværelser er med badekar), toilet og hårtørrer.
Der findes to handicapvenlige værelser på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand- og turistområde. Lyde fra poolområdet og hotellets egen underholdning kan opfattes som forstyrrende. Opført i 2013. Ialt 232 værelser. 4 elevatorer. Trådløst internet gratis i lobbyen og på størstedelen af værelserne.

Adresse: Evrenseki Turizm merkezi, Side, Antalya
Tlf./Fax: +90 242 777 00 90  //  + 90 242 777 00 95 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator ( 4 elevators )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( 350 m from the hotel )
: betalt service