Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Dream World Hill

Dream World Hill

Sæson:


Bo i hjertet af turistområdet
Lækkert, nyt resort udenfor Side i en stille del af Kumköy-området med ialt 321 værelser. Hotellets lobby er meget rummelig og indbydende med mange mødesteder. I lobby-baren findes mange siddesteder, og alle All Inclusive-drikkevarer serveres mellem 10-24 (gratis). Lobbybarer er åben 24 timer, hvor drikkevarer udover All Inclusive-konceptet kan købes mod betaling.

Hovedrestauranten på Dream World Hill serverer lækre måltider 3 gange om dagen. Drikkevarer serveres af tjenere ved bordet under frokosten og aftensmaden. Der er muligheder for at nyde dit måltid enten indendørs med aircondition i restauranten, eller udendørs, hvis du ønsker det.

Poolområdet er meget hyggeligt, og omkring poolområdet spilles musik i dagtimerne. Der er en poolbar ved siden af ​​poolen, og her serveres drinks og snacks (under nævnte timer i All Inclusive-konceptet).
Stranden ligger omkring 200 m gåtur fra hotellet, og stranden er sandet. Hotellets strand er en del af den offentlige strand.


Værelserne

Alle standardværelser (30 m2) er meget elegant designet med laminat gulv, mørkt træ og mørke-turkise farver på tekstilerne og med smukke malerier på væggen. De fleste af værelserne har en fransk seng og en enkeltseng og nogle værelser har kun en fransk seng. Der er plads til i alt 3 personer. Alle værelser (på nær 8) har balkon eller terrasse, og i alle værelser er der satellit-tv, minibar, air condition, telefon, en el-kedel og gratis kaffe / te (fyldes dagligt). Ved ankomsten er der vand i minibaren, resten af ugen fyldes denne dagligt med vand.

Familieværelserne (45 m2) er forsynet som standardværelserne og har to værelser adskilt af et badeværelse. I det ene værelser er der en dobbeltseng, og i det andet to enkeltsenge. Der er plads til i alt 4 personer.

Badeværelserne er store og har brusekabine, toilet og hårtørrer.


Måltider
All Inclusive


Øvrigt

Strand- og turistområde. Lyde fra poolområdet og hotellets egen underholdning kan virke forstyrrende. Som gæst kan du benytte vandrutsjebanerne på søsterhotellet Dream World Aqua lige ved siden af. Opført i 2015/2016. Ialt 321 værelser fordelt på 9 etager. 4 elevatorer. Trådløst internet gratispå størstedelen af hotellets område.


Adresse:
Side - Kumköy 07330 Antalya

Tlf./Fax:
+90 242 744 21 00 // + 90 242 744 21 10

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2015/2016/2017 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 9 )
  • Elevator til alle etager
  • Elevator ( 4 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( own beach )
: betalt service