Dream World Aqua

https://www.detur.dk/static/side_dream_world_aqua_s_dwaqu/side_dream_world_aqua_s_00_dwaqu.jpg

Sæson:

1. klasses resort med egen aquapark
Dette dejlige 1. klasses resort slog dørene op i juni 2015 og er det perfekte valg for alle, der planlægger at skulle tilbringe meget tid på hotellet. Her er mange faciliteter for både store og små, og ingen kommer til at kede sig her. Ud over fire pools, heraf flere med vandrutsjebaner*, og en børnepool er her også et spa-center med hamam, sauna og massage (mod betaling), fitnessrum, tennisbane, basketball og bordtennis. Til de mindste er der både legeplads og miniclub (ikke dansktalende).

Dream World Aqua har også sin egen private strand med strandbar, gratis solstole og parasoller, beachvolleybane og vandsportsaktiviteter (mod betaling). I højsæsonen er der gratis shuttleservice til stranden, som ligger 700 m fra hotellet. Måltiderne indtages i buffetrestauranten, og én gang i løbet af opholdet kan man vælge at spise gratis på én af hotellets fire a la carte-restauranter (husk at reservere bord).

Værelserne
Alle værelser er smagfuldt indrettede og har dobbeltseng eller to enkeltsenge, laminatgulv, satellit-tv, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand, der suppleres dagligt), elkedel og balkon. Sikkerhedsboks er installeret i alle værelser og kan lejes. Badeværelserne har toilet, brusebad og hårtørrer.
Standardværelser (30 m2) med plads til 3 personer eller 2 voksne + 2 børn (under 12 år) - der vil være lidt trængt med 2+2.
Familieværelser (45 m2) med plads til i alt 4 personer. Disse værelser består af to soverværelser med henh en dobbeltseng og to enkeltsenge.
Familieværelser connecting (i alt 50 m2) er to standardværelser i forlængelse af hinanden med plads til i alt 4 personer, hvor 4. person får en opredning på sovesofa. 

Badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde i rolige omgivelser. Lyde fra pool og aktiviteter samt nærliggende moske kan virke forstyrrende.  Ialt 398 værelser fordelt på 9 etager. 5 elevatorer. Gratis håndklædeservice. Konferencerum og mødelokaler. Miniklub for børn 3-12 år (her tales ikke dansk). Butikker, minimarked, bordtennis, beachvolley og vandsportsaktiviteter på stranden (nogle aktiviteter mod betaling). Gratis trådløst internet i lobbyen og på værelserne. Underholdning/animation for både børn og voksne i dag- og aftentimerne. Bemærk, at All Inclusive på stranden ikke er inkl. spiritus.
*Vandrutsjebaner har normalt åbent gennem hele sæsonen, men kan være lukket ved koldt eller regnfuldt vejr sidst på sæsonen.

Adresse: Evrenseki mah Sahıl yol no 30, Side, Antalya, Turkey
Tlf. / Fax.: +90 242 744 21 00 // + 90 242 777 00 95 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( Opened June 2015 )
  • Elevator ( 5 elevators )
  • Elevator til alle etager
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 9 )

RECEPTION

POOLS

  • Vandrutsjebaner
  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service