Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Corolla Hotel

Corolla Hotel

Sæson:

Populært hotel for hele familien
Det er med god grund, at mange af vores gæster vender tilbage til dette pragtfulde hotel. På Corolla Hotel slapper du af og nyder kvalitetstiden med familien og dine nærmeste, om det så er på det åbne og solrige poolområde med flere pools og vandrutsjebaner, restauranten eller på en anbefalet gåtur langs den hyggelige strand-promenade ind til den gamle by. Corolla Hotel ligger kun 4 km fra det antikke Side (den gamle by).

Allerede når du træder ind i hotellets lobby, er lobbyområdet meget indbydende og designet med varme farver, ligesom resten af hotellet fremstår pænt og velholdt efter en stor renovation i 2011.Her er en stor pool, en separat pool med to store vandrutsjebaner (12 år) og 2 børnepools. Der er gratis poolhåndklæder, solstole og parasoller. Fra hotellets hovedbygning er der 300 meter til hotellets egen sandstrand. På stranden har du mulighed for volleyball og forskellige vandaktiviteter. Udover det byder hotellet også på forskellige faciliteter som hamam, frisør, stor spa-afdeling (med flere forskellige behandlinger), motionsrum, aerobic, legerum og miniklub (4-12 år). Her findes også flere barer (på strandbaren gælder også All Inclusive), a la carte restauranter samt diskotek. På hotellet er der tyrkisk aften en gang om ugen samt fiskeaften en gang om ugen.

Nogle aktiviteter/faciliteter/behandlinger mod betaling.

Værelserne

Værelserne på Corolla Hotel blev renoveret i 2011, og de fremstår lyse, moderne,  hyggelige og med træmøbler. Alle værelser er med aircondition, sikkerhedsboks (imod betaling), satellit-tv, telefon og minibar, der dagligt fyldes med vand. Badeværelserne har toilet, bruseniche og hårtørrer. Rengøring hver dag og skift af håndklæde og sengelinned 3 gange om ugen.

Standardværelser (20 m2), med plads til 3 personer. Med en dobbeltseng eller 2 separate senge (og mulighed for ekstra opredning) og møbleret balkon.

Familieværelser (40 m2), med plads til 4 personer. Rummeligt familieværelse med 2 separate soveværelser
(værelserne er forskelligt indrettet med enten 2 enkeltsenge eller dobbeltseng). Nogle værelser har 1 møbleret balkon, andre 2.

Familieværelser med køjeseng (30-40 m2), med plads til 4 personer. Med møbleret balkon og samme indretning som standardværelse, men med et ekstra rum, hvor der er en køjeseng til børn og et tv. Intet vindue i det ekstra rum. Aircondition i begge rum.

Hotellet tilbyder 4 handicapvenlige værelser, men vær opmærksom på, at der er et lille trin ind i brusenichen og ud på balkonen.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt

Beliggende i turistområde, hvor lyde fra hotellets omgivelser og poolområde vil kunne høres. Bygget i 1999, renoveret i 2011 (stor renovation for hele hotellet). Corolla Hotel består af 3 bygninger á 5 etager og i alt 404 værelser. Elevator i hver blok. Lille minimarked i lobbyen og frisør tilknyttet hotellet. Konferencefaciliteter. Gratis WiFi i lobbyen og poolområdet. 

Adresse: Selimiye mahallesi, 655 Sokak, No:2 SİDE
Tlf: +90 242 7535020
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service