Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Catty Garden Lejligheder

Catty Garden Lejligheder

Sæson:


Et populært hotel med enkle familievenlige lejligheder

Catty Garden er et lejlighedshotel med skandinavisk atmosfære og bekvem beliggenhed i gåafstand til stranden. Hotellet ligger omkring 2 km fra havnen i Side. Der er et lille udvalg af butikker og restauranter i nærheden af hotellet.

Hotellet har en dejlig, fredelig have med flere frugttræer og en dejligt pool-område med en lille snackbar. Du finder også en restaurant, hvor du nyder dagens måltider ift. All Inclusive, en hamam, børnepool, to vandrutchebaner*, legeplads, billard og bordtennis. Personalet gør sit til, at alle føler sig velkomne uanset alder, og det er let at føle sig hjemme. Ca. en gang om ugen i højsæsonen arrangerer hotellet temaaftener. Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg.


Lejlighederne

Moderne og lyse et- og to-værelses lejligheder i skandinavisk stil i varierende størrelser for op til fire personer.
Hvert værelse har to enkeltsenge eller en lille dobbeltseng og mulighed for opredning i en eller to ekstra senge. I nogle af værelserne er ekstra senge i en køjeseng. Alle lejligheder har telefon, sikkerhedsboks (mod tillæg), klinkegulv og balkon. Tekøkken med køleskab, to kogeplader og grundlæggende køkkenudstyr. Badeværelset er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet.
Etværelseslejligheder (20-30m2). Varierer i størrelse, så der kan være alt mellem 2 voksne + 1 barn under 12 år til 4 personer.
Toværelseslejligheder (45m2) består af et separat soveværelse og kombineret stue/tekøkken. Der er plads til i alt 4 personer. Der er kun aircon i soveværelset og ellers ventilatorer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Catty Garden tilbyder ikke handicapværelser, og grundet trin på hotellets område anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Hotellets ligger i et område med generelt fladt terræn.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

Turist-/byområde med trafik og en nærliggende moské, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget 1989/1995/2002/2010 og renoveret i 2011 samt 2013/14. I alt 148 lejligheder fordelt på fire bygninger. Hotellet tilbyder gratis shuttle til den offentlige strand et par gange om dagen i højsæsonen. På strand er liggestole og parasoller mod tillæg. ATM/hæveautomat findes omkring 300 m fra hotellet. Trådløst internet (gratis) og internethjørne (mod tillæg) i lobbyen. Poolhåndklæder kan lejes.
*Aldersgrænse 10 år eller ledsaget af voksne, åben 11:30-12:30 og 15:30-16:30. Åben til slutningen af oktober.


Adresse:
1008 Sokak, No: 7, Side / Antalya
Tlf./fax: +90 242 753 23 52 // +90 242 753 30 29

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 2 € / day )
  • Internetforbindelse i Lobby area and Pool areas

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service