Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Diamond Premium Hotel & Spa

Diamond Premium Hotel & Spa

Sæson:

Stort resort ved Manavgat-floden
Velkommen til ferieparadiset i Side. Forkæl dig selv med en førsteklasses ferie på Diamond Premium & Spa, som er perfekt til dig, der ønsker at bo komfortabelt med masser af faciliteter på resortet. Midt i den solrige have ligger den store swimming pool, der ligesom Manavgat-floden slynger sig omkring hotellet. Derudover er der også en stor børnepool samt en mindre med fire vandrutsjebaner*.

Diamond Premimum & Spa har også spa, sauna, fitness-center, indendørs swimming pool, billard, bordtennis, legeplads og legerum. Den private strand ligger omkring 250 meter væk. Her serveres forfriskninger, og liggestolene er til fri afbenyttelse. På stranden er der desuden mulighed for beachvolley og forskellige former for vandsport (nogle mod tillæg).

På resortet finder du flere barer, en buffetrestaurant, to a la carte-restauranter (1 gratis måltid pr. ophold), et patisseri og en natklub. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter, træningshold og daglig underholdning for alle aldre. Hotellet ligger omkring 7 km øst for Side. Busser til Side centrum stopper i nærheden. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.

Værelserne
Komfortable og rummelige værelser indrettet i hvid, beige og pink. Alle værelser har telefon, satellit-tv, sikkerhedsboks (mod tillæg), air condition, laminatgulv, minibar (inkluderet og fyldes dagligt med sodavand og vand), te- og kaffefaciliteter og balkon. Badeværelserne har toilet, bruseniche og hårtørrer. Alle værelser er ikke-ryger.
Standardværelser (28 m2) med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Vælg mellem flodudsigt, pooludsigt og havudsigt.
Familieværelser med plads til fire personer med to soveværelser. Et soveværelse med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Familieværelse type 1 (54 m2) har et badeværelse, og Familieværelse type 2 (56 m2) har to badeværelser.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Diamond Premium & Spa er egnet for bevægelseshæmmede personer. Hotellet tilbyder 3 handicapvenlige værelser til rådighed på forespørgsel. Værelser er standardværelser med værelse- og badeværelsedør efter internationale standarder. Hotelområdet er forholdsvis fladt, og her er elevator og ramper tilgængelige.

Måltider
All Inclusive 

Øvrigt
Turistområde med lokal trafik. Lyd fra hotellets poolområde og underholdning kan virke distraherende. Bygget i 2015. I alt 496 værelser, 1 bygning, 7 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Trådløst internet på hele resortet (gratis). Poolhåndklæder udlånes mod depositum.
* Vandrutsjebaner åbne frem til oktober, såfremt vejret er egnet til det. Aldersgrænse minimum 3 år  Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og nogle faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænsede åbningstider i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Titreyenöl, Side, Tyrkiet
Tlf: +90 242777 09 98

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2015 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )
  • Elevator ( 5 elevators )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( 250 m from the hotel )
: betalt service