Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lancora Beach Hotel

Sæson:

Centralt hotel med egen strand
Lancora Beach Hotel ligger centralt i Kemer i gåafstand til havnen. Hotellet har egen strand. Poolområdet er skyggefuldt placeret mellem hotellets bygninger. Her er både voksenpools og børnepools, hvor nogle er forbeholdt ren afslapning. Den ene pool ligger omgivet af hotellets restaurant.

Lancora Beach Hotels spa byder på sauna og hamam. Her er på hotellet desuden mulighed for at benytte hotellets fitnesscenter eller spille billard og bordtennis eller prøve vandsport (nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling). Hotellet har buffetrestaurant og flere barer, bla. pool- og strandbar. Hotellet har jævnligt live musik og aftenarrangementer.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med elkedel, aircondition, sikkerhedsboks (mod tillæg), satellit-tv og telefon. Nogle værelser er udstyret med dobbeltseng, andre med to enkeltsenge. Ekstra opredning er på sofa eller foldeseng. Badeværelserne er udstyret med brusekabine (5 standardværelser er med badekar), toilet og hårtørrer.
Standardværelse (16-25 m2) Klassisk indrettet med nuancer af beige og cremefarve. Plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år. Nogle værelser er uden balkon.
Promoværelse (16-22 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år har samme indretning som standardværelse, men har ikke balkon eller terrasse og med centralstyret aircondition. Udsigt kan være mod baggård.
Komfortværelse (18-25 m2) Nyrenoverede og indrettet med lyse blå nuancer og cremefarve. Har centralt styret aircondition, undtagen værelserne på 4. sal, som har egen aircondition. Badeværelserne er mere moderne indrettet. Plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Familieværelse (35 m2) er indrettet med to seperate soveværelser og et badeværelse. Plads til i alt 3 voksne og 2 børn under 12 år.

Hotellet har to handicapværelser tilgængelige på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor lyde fra hotellets eget poolområde kan høres. Bygget i 1989. Renoveret i 2016. I alt 233 værelser fordelt i to bygninger med fire etager. Elevator. Konferencefaciliteter. WiFi på hele hotellet mod ekstra betaling. Her er minimarked og butikker på hotellet. Parasoller og solsenge til fri afbenyttelse ved hotellets strand. All Inclusive gælder ikke på stranden.

Adresse Deniz Cad. No. 39, Kemer/Antalya, Turkey
Tlf. +90 242 814 22 85
Fax +90 242 814 22 90

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service