Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Lancora Beach Hotel

Lancora Beach Hotel

Sæson:

Centralt hotel med egen strand
Lancora Beach Hotel ligger centralt i Kemer i gåafstand til havnen. Hotellet har egen strand. Poolområdet er skyggefuldt placeret mellem hotellets bygninger. Her er både voksenpools og børnepools, hvor nogle er forbeholdt ren afslapning. Den ene pool ligger omgivet af hotellets restaurant.

Hotellets spa byder på sauna og hamam. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets fitnesscenter eller spille billard og bordtennis eller prøve vandsport (nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling). Hotellet har buffetrestaurant og flere barer, bla. pool- og strandbar. Hotellet har jævnligt live musik og aftenarrangementer.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, elkedel, air condition, sikkerhedsboks (mod tillæg), satellit-tv og telefon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer. Mulighed for ekstra opredning, således at der er plads til i alt 2 voksne + 2 børn under 12 år.
Standardværelse (16-25 m2) Klassisk indrettet med nuancer af beige og cremefarve.
Deluxeværelse (18-25 m2) Nyrenoverede og indrettet med lyse blå nuancer og cremefarve. Har centralt styret aircondition, undtagen værelserne på 4. sal, som har egen aircondition. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor lyde fra hotellets eget poolområde kan høres. Bygget i 1989. Renoveret i 2016. I alt 134 værelser fordelt i to bygninger med fire etager. Elevator. Konferencefaciliteter. WiFi på hotellets område mod ekstra betaling. Der er minimarked og butikker på hotellet. Parasoller og solsenge til fri afbenyttelse ved hotellets strand. All Inclusive gælder ikke på stranden.

Adresse Deniz Cad. No. 39, Kemer/Antalya, Turkey
Tlf. +90 242 814 22 85
Fax +90 242 814 22 90

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( All over hotel )
  • Betaling med kreditkort accepteres

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar ( Pool & Beach bar )
  • Spisesal

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool

STRAND

: betalt service