Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lancora Beach Hotel

Lancora Beach Hotel

Sæson:

Centralt hotel med egen strand
Lancora Beach Hotel ligger centralt i Kemer i gåafstand til havnen. Hotellet har egen strand. Poolområdet er skyggefuldt placeret mellem hotellets bygninger. Her er både voksenpools og børnepools, hvor nogle er forbeholdt ren afslapning. Den ene pool ligger omgivet af hotellets restaurant.

Lancora Beach Hotels spa byder på sauna og hamam. På hotellets område er der desuden mulighed for at benytte fitnesscenter eller spille billard og bordtennis eller prøve vandsport. Hotellet har buffetrestaurant og flere barer, bla. pool- og strandbar og arrangerer jævnligt live musik og aftenarrangementer i højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra tillæg.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med elkedel, aircondition, sikkerhedsboks (mod tillæg), satellit-tv og telefon. Nogle værelser er udstyret med dobbeltseng, andre med to enkeltsenge. Ekstra opredning er på sofa eller foldeseng. Badeværelserne er udstyret med brusekabine (5 standardværelser er med badekar), toilet og hårtørrer.
Standardværelse (16-25 m2) Klassisk indrettet med nuancer af beige og cremefarve. Plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år. Nogle værelser er uden balkon.
Promoværelse (16-22 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Har samme indretning som standardværelse, men har ikke balkon eller terrasse og er med centralstyret aircon. Udsigt kan være mod baggård.
Komfortværelse (18-25 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Nyrenoverede og indrettet med lyse blå nuancer og cremefarve. Har centralt styret aircon, undtagen værelserne på 4. sal, som har egen aircon. Badeværelserne er mere moderne indrettet.
Familieværelse (35 m2) med plads til 3 voksne og 2 børn under 12 år. Er indrettet med to seperate soveværelser og et badeværelse.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Lancora Beach Hotel er egnet for bevægelseshæmmede personer, og her er 2 handicapvenlige værelse til rådighed på anmodning. Værelserne er beliggende i stueetagen og opført i vinteren 2017/2018. Alle døre i de handicapvenlige værelser er 100 cm. brede. Der findes trin med ramper rundt på hotellets område, og nærområdet har et generelt fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor lyde fra hotellets eget poolområde kan høres. Bygget i 1989. Renoveret i 2016. I alt 233 værelser fordelt i to bygninger med fire etager. Elevator. Konferencefaciliteter. WiFi på hele hotellet mod ekstra betaling. Her er minimarked og butikker på hotellet. Parasoller og solsenge til fri afbenyttelse ved hotellets strand. All Inclusive gælder ikke på stranden.

Adresse Deniz Cad. No. 39, Kemer/Antalya, Turkey
Tlf. +90 242 814 22 85
Fax +90 242 814 22 90

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service