Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Club Salima

Club Salima

Sæson:

Rolig beliggenhed i grønne omgivelser
Resortet på Club Salima består af masser af små, hvide bygninger omgivet af en stor frodig have med masser af træer, buske og grønne områder. Der er mange steder at finde både sol og kølig skygge.

Haven har to poolområder, et med to vandrutsjebaner*, en hamam, fire tennisbaner og et amfiteater, hvor hotellets underholdningsteam normalt arrangere forestillinger om aftenen (højsæson).

Club Salima har en dejlig, privat strand med gratis liggestole, beachvolley og en stor mole. Området indeholder også flere barer, en natklub, en buffet- og a la carte-restaurant (fisk og skaldyr), café, fitnesscenter, spa med flere behandlinger, mini fodbold, billard, bordtennis, legeplads og børneklub (ikke dansk-talende). Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Måltider
All Inclusive

Værelserne
Lyse, klassisk indrettede værelser. Alle værelser har klinkegulve, satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks, minibar (vand inkluderet) og balkon eller terrasse.
Badeværelserne har toilet, bruser og hårtørrer.
Standardværelse (21 m2) til ialt tre personer med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning i sofaen.
Familieværelser med køjeseng (30 m2) for op til 2 voksne + 3 børn eller 3 voksne + 1 barn under 12 år. Familieværelserne består af to soveværelser, et stort og et lille, det lille med køjeseng, og med et fælles badeværelse.
Familiesuiter (37 m2) for op til 2 voksne + 3 børn under 12 år. Her er store soveværelser og et fælles badeværelse.
Juniorsuiter (37 m2) med plads til 4 personer. Består af to store soveværelser, en stue og et fælles badeværelse. Balkon eller terrasse.
Fire værelser for handicappede gæster er til rådighed på anmodning. 

I øvrigt
Strand/naturområde med gennemgående trafik. Bygget i 1989, renoveret i 2014 og 2017. I alt 411 værelser fordelt på en hovedbygning (ingen værelser i denne) og et stort antal mindre bygninger. Sikkerhedsboks og air condition på værelserne er inkluderet. Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen (gratis). Poolhåndklæder udlånes. ATM er til rådighed lige udenfor hotellets området. Busser til Kemer og Antalya stopper lige uden for hotellet. Hotellet tilbyder børnepasning (ikke-dansktalende) mod tillæg. All Inclusive gælder ikke på stranden.
*Udendørs pools og nogle faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april). Vandrutsjebaner åbne til 31. oktober.

Adresse Beldibi, Kemer
Tlf. +90242824 83 60

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( Hotel has own beach )
: betalt service