Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Titanic Deluxe Belek - Ubegrænset golf

Titanic Deluxe Belek - Ubegrænset golf

Inkluderet golf
Fri golf på Titanic Golf Club (4 tider bekræftes inden afrejse, ekstra runder bookes på destinationen).

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Stort luksushotel med gode muligheder for golf og afslapning
Titanic Deluxe Belek er som en drøm. Her kan du i grønne og rolige omgivelser uden problemer tilbringe en hel ferie uden at forlade området. Servicen er i top med et veluddannet personale. Her er en stor, fransk shoppinggade med masser af butikker med fx designertøj, smykker, souvenirs, lædervarer og blomster, og du kan også leje både biler og cykler. I den store have er et kæmpe poolområde, der omgiver store dele af hotellet. Her finder du bl.a. en 50-meter lang swimmingpool, en stor børnepool med små vandrutsjebaner og baldakin over og en aktivitetspool med store vandrutsjebaner. På hotellet er også indendørs pool og børnepool.

Titanic Deluxe har en dejlig hovedrestaurant, hvor der serveres overdådige buffeter. Der er siddepladser i forskellige lokaler, der alle er indrettet med forskelligt interiør og i forskellige stilarter. Her er også to a la carte-restauranter (mod betaling), flere barer, et konditori og en natklub.

På Titanic Deluxe Golf Belek finder du et af Tyrkiets største spa-områder på 13.000 kvadratmeter med et væld af forskellige behandlinger, tyrkisk bad, sauna, dampbad og et "sneværelse". I spa-afdelingen er et motionscenter og fitness-område på to etager. Andre faciliteter på hotellet er syv tennisbaner, basketball, bordtennis og billard. For børnene er der en stor børneklub (ikke dansktalende) med både indendørs og udendørs anlæg, biograf og legeplads. Hotellets underholdningsteam arrangerer spil, aktiviteter og underholdning både dag og aften. Hotellet ligger i rolige omgivelser med pinjeskove og golfbaner. Som gæst har du adgang til den private sandstrand med liggestole og servering, og der går gratis transport flere gange dagligt (afhængigt af vejret).
Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Dette golftilbud inkluderer ophold i delt standardværelse (34 m2) for to personer. Enkeltværelse mod tillæg. Rummelige og enkelt indrettede værelser i beige, hvid, grå og brun med et strejf af turkis. Her er der plads til hvile og afslapning. Alle værelser er røgfrie. Alle værelser har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, parketgulv, telefon, satellit-tv (42”), minibar (fyldes dagligt), sikkerhedsboks, Aircondition (centralt, afhængigt af vejret, ofte juni-september), kedel med te og kaffe tilbehør, skrivebord, lænestol og balkon. Badeværelserne er moderne i rustikt design og med bruseniche, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
480 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turist/Strand/naturområde. Bygget i 2013. I alt 594 værelser fordelt på 2 bygninger med 6 etager. 8 elevatorer. Konferencefaciliteter. Wifi på hele hotellet inkl. værelserne (uden beregning). Internetcafe mod betaling. Poolhåndklæder udlånes. ATM/hæveautomat i lobbyen. Minimarked, frisør og butikker på hotelområdet. *Udendørs pools og nogle anlæg er lukket eller begrænset åbent i vinterperioden. Saltvandspool og indendørs pool opvarmet om vinteren.

Adresse: Uckumtapesi Besgöz Caddesi 72/1, Kadriye, Belek
Tlf: +90242710 44 44 // Fax: +90242710 44 03
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya Airport - 30 km )
  • Strand ( Hotels Beach - 1,2 km )
  • Lokalt centrum ( Kadriye - 3 km )
  • Hovedcentrum ( Antalya - 35 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
: betalt service