Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sirene Belek Hotel

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+

Luksuriøst hotel i Belek
Sirene Belek Hotel er et dejligt hotel for golfere, par eller dem, der bare ønsker at tage på en afslappende vinterferie med gode faciliteter.

Hotellet har en stor have med to åbne pools* og også en indendørs pool, sidstnævnte er opvarmet om vinteren. Måltiderne nyder du i hotellets buffetrestaurant, og i vintersæsonen findes også et udvalg af a la carte restauranter (mod tillæg og reservation), tre indendørs barer og eget diskotek.

Hotellet tilbyder faciliteter som spa, sauna, hamam (tyrkisk bad), massage, frisør og træningscenter i tillæg til aktiviteter som basketball, bordtennis, billard, spillerum og tennisbaner. For børn er her international miniklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legeplads. Hotellet arrangerer nogle gange underholdning om dagen og aften. Nogle af aktiviteterne og faciliteterne er mod tillæg.

Hotellets gæster har gratis shuttle service (transfer) mellem hotellet og Antalya Golf Club.

Værelserne
Store og rummelige værelser med to separate senge eller dobbeltseng samt mulighed for ekstra opredning på sofaseng eller transportabel seng. Alle værelser har sikkerhedsboks, aircondition (afhængigt af vejret), satellit-tv, telefon, minibar, tæppebelagt gulv samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/bruser, wc og hårtørrer. Alle værelser er ikke-ryger.
Standard junior suite (47 m2) har plads til højst 3 personer med 3. person på ekstra opredning.
4 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
370 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Beliggende i roligt turist-/strandområde. Hotellet blev bygget i 1998-2001 med kontinuerlig renovering og seneste større renovering i 2015. Hotellet består af totalt 426 værelser (renoveret 2011) fordelt på hovedbygning og flere villaer. Elevator i hovedbygningen. Konferencefaciliteter. Minimarked og enkelte butikker på hotelområdet. Gratis wifi overalt på hotellet. Hotellets gæster låner gratis poolhåndklæde. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter, hotellets strand og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider eller er lukket i lavsæsonen (okt til april). Gratis transport til Antalya Golf Club. Golfbanerne: The Pasha Golf, par 72 på 5731 m. PGA Sultan Golf, par 71 på 6477 m. Hotellet er lukket fra 1.12 2018 til 03.02 2019.

Adresse: Uc Kumtepesi Mevkii P.K. 33, 07500 Belek, Antalya
Tlf./Fax: +90 242 710 08 00 // +90 242 725 48 42
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya Airport - 25 km )
  • Strand ( own beach - 0 km )
  • Lokalt centrum ( Kadriye - 6 km )
  • Hovedcentrum ( Antalya - 40 km )

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Voksen-pool
: betalt service

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+

Luksuriøst hotel for alle aldre
Sirene Belek Hotel er et dejligt hotel for golfere, børnefamilier, par eller dem, der bare ønsker at tage på en afslappende ferie med gode faciliteter. Hotellet har en stor have med et flot poolområde med flere vandrutsjebaner, der er åbne i sommersæsonen. Her findes buffetrestaurant, samt et udvalg af restauranter (a la carte er mod tillæg), barer (3 indendørs og 4 udendørs) og eget diskotek.

Hotellet tilbyder faciliteter som spa, sauna, hamam (tyrkisk bad), massage, frisør, og træningscenter i tillæg til aktiviteter som basketball, strandvolleyball, bordtennis, billard, spillerum og tennisbaner. Der tilbydes international miniklub (4-12 år), minidisco, legeplads og egen minibuffet for børnene. Hotellet arrangerer nogle gange underholdning om dagen og aften. Nogle af aktiviteterne og faciliteterne er mod tillæg.

Hotellets gæster har gratis shuttle service (transfer) mellem hotellet og Antalya Golf Club.

Værelserne
Store og rummelige værelser med to separate senge eller dobbeltseng samt mulighed for ekstra opredning på sofaseng eller transportabel seng. Alle værelser har sikkerhedsboks, aircondition (afhængigt af vejret), satellit-tv, telefon, minibar, tæppebelagt gulv, nogle villaer med flisebelagt gulv samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/bruser, wc og hårtørrer. Alle værelser er ikke-ryger.
Standard junior suite (47 m2) har plads til højst 3 personer med 3. person på ekstra opredning.
Deluxeværelse superior (60 m2) har plads til højst 3 personer med 3. person på ekstra opredning.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Sirene Belek Hotel er egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet tilbyder fire handicapvenlige værelser på anmodning, hvoraf tre har ramper til kørestolsbrugere. Hotellets elevator er 110 cm. bred og der er ramper til kørestolsbrugere på hele området. Hotellet er desuden beliggende i et område med fladt terræn.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Beliggende i roligt turist-/strandområde. Hotellet blev bygget i 1998-2001 med kontinuerlig renovering og seneste større renovering i 2015. Hotellet består af totalt 426 værelser (renoveret 2011) fordelt på hovedbygning og flere villaer. Elevator i hovedbygningen. Konferencefaciliteter. Minimarked og enkelte butikker på hotelområdet. Gratis wifi overalt på hotellet. Hotellets gæster låner gratis poolhåndklæde. Gratis transport til Antalya Golf Club. Golfbanerne: The Pasha Golf, par 72 på 5731 m. PGA Sultan Golf, par 71 på 6477 m. Stranden er af finkornet sand med lidt småsten i vandkanten. Alt service på stranden er lukket om vinteren. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Uc Kumtepesi Mevkii P.K. 33, 07500 Belek, Antalya
Tlf.: +90 242 710 08 00