Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Zeynep Hotel 2xCarya 2xNational Golf

Zeynep Hotel 2xCarya 2xNational Golf

Inkluderet i golftilbuddet
I pakken indgår 4 tee-tider, 2 x Carya og 2 x National tee-tider bekræftes inden afrejse.

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golfklubben inden tee-off.

Golfhotel i Belek med gode faciliteter
Zeynep Hotel er for dig, der ønsker golfbaner tæt på og med fine faciliteter på hotellet. Golfbanen Carya, der er en af Tyrkiets bedste golfbaner, ligger kun 250 meter fra hotellet. På hotellet har du gode faciliteter til, når du ikke er på golfbanen.

Zeynep Hotel tilbyder indendørspool, spa, hamam (tyrkisk bad), massage (mod betaling) og træningscenter i tillæg til aktiviteter som basketball, bordtennis og tennis. I højsæsonen arrangeres der underholdning og show enkelte aftener. Nogle af aktiviteterne og faciliteterne mod betaling.

På Zeynep Hotel har du under dit ophold adgang til lobbybar, buffetrestaurant og a la carte restaurant (1 gang gratis pr. ophold), cafeteria og diskotek.

Værelserne
Dette golftilbud inkluderer ophold i stort og rummeligt standardværelse (40 m2) for op til to personer i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse mod tillæg. Værelserne er holdt i lyse og varme farver. Her er to separate senge eller mindre dobbeltseng. Alle værelser har sikkerhedsboks, aircondition (centralstyret, periodevis slukket), satellit-tv, telefon, minibar (indeholdende vand og sodavand ved ankomst, fyldes dagligt), væg-til-væg gulvtæppe og balkon/terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
670 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Beliggende i roligt turist-/strandområde nær golfbaner. Zeynep Hotel blev bygget i 1993 og hele resort-siden gennemgik en fuld renovering i 2011. Hotellet består af totalt 180 værelser fordelt på hovedbygning á 5 etager. Konferencefaciliteter. Wifi på hotellet uden beregning, internetcafe i lobby mod betaling. Hotellets gæster låner gratis strand- og poolhåndklæde. Golf shuttle gratis til Carya og Sueno (Dunes og Pines). Stranden er af finkornet sand med lidt småsten i vandkanten (lukket om vinteren). Minimarked, frisør og andre butikker på hotellets område. Som gæst kan faciliteter på søsterhotellet Zeynep Resort også benyttes.

Adresse: Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek, Antalya
Tlf./Fax: +90 242 725 41 80 // +90 242 725 42 00 000
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2011 )
  • Renoveret ( Latest winter 2010/2011 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool

STRAND

  • Hotellets strand ( At Zeynep Resort )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE