Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kaya Belek inkl. 4 runder golf

Kaya Belek inkl. 4 runder golf

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+ 

Golfpakke inkluderet
4 x Kaya Eagles tee-tider

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller 7020 6776. Husk at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Smukt hotel i Belek lige ved golfbanen
Kaya Belek Hotel ligger smukt indrammet af skoven langs havet med en stor og skøn have. Kaya er et godt alternativ for golfere eller par, hvor ikke begge spiller golf. Her findes mange aktiviteter for voksne, blandt andet indendørs pool (opvarmet om vinteren), 18 tennisbaner, et veludstyret fitnessrum, bordtennis og basketball. På Kaya Belek kan du slappe helt af med spa-behandlinger, tyrkisk bad, hamam, sauna og massage (behandlinger mod betaling). Hotellet er også populært for idrætsforeninger, der benytter hotellet til træningslejr.

Hotellets animationsteam sørger for underholdning nogle aftener, og nogle aftener er her også livemusik. På hotellet er en rar og uformel stemning, ligesom der er en hyggelig stemning i buffet-restauranten. Her findes også flere barer, diskotekt og a la carte-restauranter. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

Værelserne
Dette golftilbud inkluderer ophold i delt standardværelse (20-30 m2) med plads til to voksne. Enkeltværelse mod tillæg. Rummelige, lyse og smagfulde værelser. Alle værelser har satellit-tv, telefon, central aircondition (afhængigt af vejret), sikkerhedsboks, minibar (vand og sodavand fyldes op dagligt), væg-til-væg-tæppe og balkon med to stole og et bord. Badeværelset har hårtørrer, badekar med brus eller brusekabine samt toilet.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
120 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
370 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/naturområde. Bygget 1998, renoveret løbende, større renovering i 2011, hvor alle værelser er renoveret. 506 værelser fordelt på 6 etager. Elevator. Der er niveauforskelle og trappetrin på hotelområdet. Konferencemuligheder. Minimarked og frisør findes på hotellet. Nærmeste ATM/hæveautomat 3 km. Fra hotellet. Wifi i lobby og værelser uden beregning. Strandhåndklæder og liggestole er gratis. Transport til og fra til flere af golfbanerne er mod betaling. Bagagerum til golftasker findes på hotellet. *Brugen af udendørsaktiviteter/faciliteter (bar, restaurant, strand, underholdning, pools mm.) afhænger af vejret. Vandrutsjebaner åbne til midten af oktober.

Adresse: Uckum tepesi mevkii, Belek/Antalya
Tel./Fax: +90 242 725 55 00 // +90 242 725 52 27


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya airport - 29 km )
  • Strand ( Own beach - 0 km )
  • Lokalt centrum ( Kadriye - 3 km )
  • Hovedcentrum ( Antalya - 38 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( 300 m )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE